Twist’te Yüzde 50 İndirim Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Twist’te Yüzde 50 İndirim Başladı

Tarihler: 11 Aralık 2014 Perşembe ~ 11 Şubat 2015 Çarşamba

Firma: Twist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2014 ~ Şub 11, 2015

Sıra dışı tasarımları ve yenilikçi tarzıyla fark yaratanların markası Twist’te 10 Aralık Çarşamba günü itibariyle %50 indirim başladı. Sonbahar-Kış sezonuna yeni formların keşfiyle giriş yapan Twist, desenlerin minimalize edilerek, formların farklılığına dikkat çekiyor.

Her zaman farklı ve iddiali olmayı sevenlerin vazgeçilmez markası Twist’te 10 Aralık Çarşamba günü itibariyle %50 indirim başladı. Yeni teknikler ve dikkat çekici dokuların yanında teknolojik kumaşlar koleksiyona dahil ediliyor. Yeni renk kombinlerinin içinde asit sarısı, lila mavi, derin kırmızı, metalik lila ve yağ yeşili bu kışın çok cömert ve farklı olacağının şimdiden habercisi.

60’lı yıllara göz kırpan ruganın yanında Twist’in olmazsa olmazı deri ceketler hem romantik hem de metal işlemeleri ile bir rock star tarzıyla karşımıza çıkıyor. Yine 60’ların minik elbiseleri, yüksek bel etekleri ile her parçayla uyum saylayabilecek kadife ve dantel detayları ile kendinizi dönemin stil ikonu gibi hissedebileceksiniz.

Aksesuarlarda sloganlar ve western dokunuşlar
Twist aksesuar koleksiyonunda 90’lar ve grunge etkisi sürerken, eğlenceli ve maskülen formlar, farklı sloganlar ile buluşuyor. Androjen sert formların dışında, bucket çantalar da contrast renklerde ve scuba kumaslarda sezonun yenilikleri yansıtıyor. Püsküllü sırt çantaları, clutchlar ve botların buluşmasıyla bohem western etkisinde sezonu iddialı bir şekilde açan Twist’in aksesuarlarında ise mat siyah metal geniş tasmalar, kıkırdağa uzanan küpeler, eğlenceli slogan kolyeler ve yüzükler cool bir duruşun anahtar parçalarını oluşturuyor.

Siz de Twist’in %50 indirim fırsatını kaçırmak istemiyorsanız size en yakın Twist mağazasını ziyaret edebilir ya da www.twist.com.tr’den online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT