Ülker Golf’ten Maksima Dondurulmuş Pasta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ülker Golf’ten Maksima Dondurulmuş Pasta

Tarihler: 28 Eylül 2012 Cuma ~ 28 Kasım 2012 Çarşamba

Firma: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2012 ~ Kas 28, 2012

Evizinde her an servise hazır taptaze pasta : Ülker Golf’ten maksima dondurulmuş pasta.

Buzdolabından çıkarıldığı anda servise hazır üstelik dilimli Maksima pasta ile her an kutlamaya değer.

Ülker Golf’ün Maxima Dilimli Pastası, pratik hazırlanışıyla her anın kutlanmaya değer olduğunu hatırlatıyor. Buzluktan çıkarıldıktan 15 dakika sonra servise hazır hale gelen Maxima Dilimli Pasta, enfes çikolatalı ve kara ormanlı seçenekleri ile Ülker Golf satış noktalarında 8,99 ’ye satılıyor.

Ülker Golf’ün dondurulmuş taze pastası Maxima Dilimli Pasta, enfes çikolatalı ve kara ormanlı seçenekleriyle, buzluktan çıkarıldıktan 15 dk sonra kolayca servis edilebiliyor, pratik hazırlanışı ile özel anların vazgeçilmezi oluyor.

Tüketicisini eşsiz lezzetlerle tanıştıran ve ürünlerinin pratikliğiyle hayatları kolaylaştıran Ülker Golf, Maxima Dilimli Pastası ile kutlama anlarında taze pasta lezzetinin ve mutluluğun buluşma noktası oluyor.

Dondurulmuş taze pasta Maxima Dilimli, buzluktan çıkarıldıktan 15 dk sonra kolayca servis edilebiliyor. Maxima Dilimli Pasta, Ülker Golf satış noktalarında 8,99 ’ye satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT