Ütü Deyince Kaçmak İsteyenlere, Bosch‘tan Kaçırılmayacak Fırsatlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ütü Deyince Kaçmak İsteyenlere, Bosch‘tan Kaçırılmayacak Fırsatlar

Tarihler: 08 Mart 2013 Cuma ~ 31 Mart 2013 Pazar

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2013 ~ Mar 31, 2013

Bosch Ev Aletleri Mart ayına özel ütü kampanyası ile ”ütü” deyince kaçmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında üstün performansları ile kırışıklıklara elveda dedirten TDS2229 UltimateSteam buhar istasyonlu ütü 630 TL yerine 499 TL’ye sunulurken, TDS1229 SensorSteam Ultimate kompakt buhar istasyonlu ütü 361 TL yerine 295 TL’ye ve TDA7640 Sensixx B7 Power ütü de 221 TL yerine 175 TL’ye satışa sunuluyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, en sevilmeyen ev işi olarak tanımlanan ütü işini, kırışık açma performansları ile ünlenen ütü modelleri ile kolaylaştırıp, kısaltıyor. Üstelik 31 Mart’a kadar sürecek ütü kampanyası kapsamında üstün performanslı ütülerini oldukça cazip fiyatlarla sunuyor. Kampanyada World’e özel peşin fiyatına 10 taksit ve 5 ay taksit erteleme fırsatı da sunuluyor.

Ekstra kas gücünüz, doğa dostu ütünüz: Bosch TDS2229 UltimateSteam
Kampanya kapsamında 630 TL yerine 499 TL’ye sunulan Bosch TDS2229 UltimateSteam buhar istasyonlu ütü, 3100 Watt’lık eşsiz gücü ile ekstra kas gücünüz oluyor. Hızlı ütüleme için kumaşların daha derinine işleyerek, dakikada 220 gram buhar çıkışı kapasitesi ve 5,5 bar buhar basıncı sunuyor. Böylece çok daha kısa sürede, daha iyi bir ütüleme deneyimi sağlıyor. Ütünün yenilikçi özellikleri sayesinde buhar en uygun oranda ve eşit derecede kumaşa işliyor. Ütünün sahip olduğu ayrıcalıklı üç ani buhar çıkışı sayesinde askıda ve hafif buruşmuş bir giysinin üzerine getirilip, dikey buhar verilebiliyor. Ayrıca sahip olduğu ayrı bir “ECO” tuşu ile enerji tüketimini yüzde 25’e varan oranlarda azaltarak, elektrik tüketimini düşürüyor.

Bosch TDS1229 SensorSteam Ultimate ütü ile kırışıklıklara elveda
Bosch TDS1229 SensorSteam Ultimate kompakt buhar istasyonlu ütü de 3100 Watt gücü ve buharın yüzde 45 oranında daha derine işlemesini sağlayan XTRM® yoğun buhar sistemi sayesinde kırışıklıklara karşı üstün bir performans sağlıyor. Geliştirilmiş Aktif Kontrol sistemine sahip bu modelin entegre buhar jeneratörü sayesinde ütünün sapına dokunduğunuz anda buhar çıkışı başlıyor. Bıraktığınız anda ise otomatik olarak kesiliyor. Dakikada 65 g. sabit buhar ve 200 g şok buhar çıkışına sahip Bosch TDS1229 SensorSteam Ultimate buhar istasyonlu ütü Mart ayı kampanyası kapsamında 361 TL yerine 295 TL’ye satışa sunuluyor.

Mükemmel performansın zarif tasarımla birleşmesi: Bosch Sensixx B7 Power ütü
Bosch TDA7640 Sensixx B7 Power buharlı ütü, Palladium-Glissée tabanında bulunan üç aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları, ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlıyor. 2750 Watt maksimum güce ve dakikada 40 g. sabit buhar çıkışına sahip Bosch Sensixx B7, hassas kumaşlar için dizayn edilen ve isteğe bağlı olarak sunulan TDZ1510 koruyucu ek tabanı ile özellikle koyu renk kumaşlar üzerinde oluşabilecek parlamayı önlüyor. Kampanya kapsamında 221 TL yerine 175 TL’ye satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT