Uzaya Çıkan Dizüstü Bilgisayar Şimdi Şekilden Şekile Giriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Uzaya Çıkan Dizüstü Bilgisayar Şimdi Şekilden Şekile Giriyor

Tarihler: 15 Ağustos 2014 Cuma ~ 15 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2014 ~ Eki 15, 2014

Profesyonellerin tercihi ThinkPad, Yoga konforuyla buluştu. 360° dönen darbeye dayanıklı dokunmatik ekranı ve 4 farklı kullanım moduna sahip magnezyum alaşımlı kasasıyla ThinkPad Yoga iş dünyasının yeni fenomeni...

Dünyanın uzaya çıkan ilk dizüstü bilgisayarı unvanının sahibi olan ThinkPad serisi, günümüz profesyonellerin en çok tercih ettiği marka. Geçtiğimiz yıl 20. yaşını kutlayan bu efsane seri şimdi Yoga esnekliğine büründü. -20 derece soğuğa, 60 derece ısıya dayanabilen ThinkPad Yoga, iş dünyasının sıkıcı sınırlarını tepetaklak ediyor.

Darbeye dayanıklı Gorilla Glass ekranı 360° döndürülebilen ThinkPad Yoga, 4 farklı modu sayesinde bilgisayar başında şekilden şekle girme zahmetinden kurtarıyor. İstersen tablet şeklini alıyor ve akıllı kalemi sayesinde hızlı ve ayrıntılı çalışmanın konforunu sunuyor. Üzerinden araba geçse de bana mısın demeyen magnezyum alaşımlı kasasıyla serinin efsane özelliklerine sadık kalan ThinkPad Yoga, şık tasarımıyla da seni ilk bakışta diğer profesyonellerden ayırıyor.

Yüksek performansı, 19 mm inceliği ve 1,58kg. hafifliği ile taşıma rahatlığı sunan ThinkPad Yoga, ultra ince ve ultra hafif.... 8 saate varan pil ömrü ve 30 gün standby modunda kalabilme özelliği ile de tam bir efsane... Tablet modunda iken, tuşlarını saklayacak şekilde kilitlenebilen klavyesi kullanım rahatlığı sunarken güçlü hoparlörleri ve Dolby Home Theater kalitesi de insanı saran bir ses deneyimi yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT