Vakko Home Sonbahar-Kış Koleksiyonu: Kıtalararası Bir Yolculuk…

Vakko Home Sonbahar-Kış Koleksiyonu: Kıtalararası Bir Yolculuk…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vakko Home Sonbahar-Kış Koleksiyonu: Kıtalararası Bir Yolculuk…

Tarihler: 02 Kasım 2016 Çarşamba ~ 02 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: Vakko Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2016 ~ Oca 2, 2017

Vakko’nun çok yönlü tasarım çizgisini evlere, bahçelere ve teknelere taşıyan Vakko Home, Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun ilhamını edebiyattan alıyor… Lübnanlı yazar Amin Maalouf’un Afrikalı Leo eserinde yer alan Granada, Fas, Roma ve Kahire şehirlerinin izlerini taşıyan koleksiyon, Vakko Home şıklığını zamansız bir estetik anlayışla mekanlara yansıtıyor.

Tasarımlarındaki farklılık, sadelik ve zarafet ile ön plana çıkan Vakko Home Sonbahar-Kış Koleksiyonu, Amin Maalouf’un Afrikalı Leo eserinden izler taşıyor. Granada, Fas, Kahire ile Roma dönem etkilerini ve esintilerini yansıtan Vakko Home koleksiyonunda desenler ön plana çıkıyor.

Afrikalı Leo kitabında geçen bu dört farklı coğrafyanın izlerini taşıyan desenler ev tekstilinden dekoratif yastıklara, banyo takımlarından dekoratif objelere tüm koleksiyonda büyük bir uyum içinde yer alıyor. Bakuba ve Fas tekstil desenlerinin farklı ürün gruplarında kullanıldığı koleksiyonda geometrik oyunlarla soyut formlar yaratılıyor.

Yastıklarda kullanılan aplike ve nakış işlemeleri, koleksiyonun geneline yayılan emprime baskı teknikleri, ev tekstiline ve mekanlara ayrı zarafet katıyor. Koleksiyonun öne çıkan renkleri ise siyah, ekru, bordo, nefti, terracotta ve kahve tonları.

Vakko Home’un en ince detaylar düşünülerek tasarlanan Sonbahar-Kış koleksiyonu; desenleri, yalın ve modern görünüm sunan renkleri ile Vakko şıklığı ile döşenmiş stil sahibi mekanlar vadediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT