Vans Yaz İndirimi Mağazalarda!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vans Yaz İndirimi Mağazalarda!

Tarihler: 11 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 11 Eylül 2012 Salı

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2012 ~ Eyl 11, 2012

Dünyanın kaykay ayakkabısı üreten ilk firması ünvanı ile 40 yıllık deneyimini 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’na yansıtan Vans, Büyük Vans İndirimi ile yazı şenlendiriyor.

Van Doren Rubber bir şirket olarak Anaheim, Kaliforniya’da yola koyulduğunda takvimler 1966 senesini gösterir. Vans’in kanvas modelleriyle tüm Güney Kaliforniya’ya yayılıp plajların en ünlü ayakkabı markası haline gelmesi fazla uzun sürmez.

Bunun 40 sene sonrasında bile Vans yarattığı sağlam ayakkabılarla hayalgücünü özgür kılmaya devam ediyor. Her daim Vans’in en çok tercih edilen modellerinden olan Classic Slip-On, Sk8-Hi, Old Skool, Era, Authentic, Chukka Boot, Half Cab ve Prison Issue #23 gibi klasikler ve bunlara yıllar içinde eklenen birçok başka model Büyük Yaz İndirimi ile takipçilerini sevindiriyor.

Rahatlığın yanı sıra şıklıkları ile göz kamaştıran neon renklerdeki Vans ayakkabılar ve trend yaratan aksesuarlar, Vans’in yaz hediyesi olarak geliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT