Vans’ten Çok Özel Yılbaşı Koleksiyonu

Vans’ten Çok Özel Yılbaşı Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vans’ten Çok Özel Yılbaşı Koleksiyonu

Tarihler: 12 Aralık 2016 Pazartesi ~ 12 Şubat 2017 Pazar

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2016 ~ Şub 12, 2017

Vans yılbaşı ruhunu canlandırmaya geliyor. Kaykay kültürünü miras alan markanın eğlenceden sorumlu ismi Steve Van Doren’in küratörlüğünde yılbaşına özel bir koleksiyon hazırlandı. Sk8-Hi ve Old Skool kanvas ve süet birleşimi modellerle şekillenen koleksiyon kırmızı ve siyah ağırlıklı renklerden oluşuyor.

“Off The Wall” mirasını her koleksiyonuyla onurlandıran marka, Vans baskılarını tatil ruhuyla birleştiriyor. Geçmişinde başvurduğu kuru kafa ve kemik modellerini Noel Baba şapkasıyla bir araya getirerek zıtlık yaratan marka, asi tarzını bir kez daha gözler önüne seriyor. Ayakkabının yanı sıra siyah uzun kollu tişört ve kapüşonlu kazaklarıyla koleksiyonu tamamlayan marka sokaklara yeni yıl ruhunu getiriyor. Yılbaşı hediyenizi daha seçmediyseniz yolunuzu Vans’e çevirmeyi unutmayın!

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT