Vegan Yaşlanma Karşıtı Serisi Karşınızda!

Vegan Yaşlanma Karşıtı Serisi Karşınızda!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Vegan Yaşlanma Karşıtı Serisi Karşınızda!

Tarihler: 20 Şubat 2018 Salı ~ 20 Nisan 2018 Cuma

Firma: The Body Shop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2018 ~ Nis 20, 2018

The Body Shop olarak yaşlanmaya inanmıyoruz. Pozitif enerjinin gücüne inanıyoruz çünkü, cildinize, vücudunuza, aklınıza, bedeninize ve ruhunuza iyi baktığınızda yaş sadece rakamdan ibarettir.

The Body Shop, her zamanki gibi doğanın gücünden faydalanarak yüksek performanslı sıkılaştırıcı, şekillendirici %100 Vegan Roots of Strength yaşlanma karşıtı cilt bakım serisi ile karşınızda. Doğal yollarla gençleşmek mümkün değil, ama yaş alırken her zaman daha iyi, tazelenmiş, zinde gözükebiliriz.

Roots of Strength cilt bakım serisi, özenli cilt bakım rutinleri ile bilinen Çinlilerin tarihin başından bu yana tıp alanında da kullandığı doğal kaynaklardan elde edilen yüksek etkili içeriklerden oluşuyor. Zencefil, Ginseng ve Tavşan Kirazı bitkisinden oluşan 3 güçlü kök ekstratı ile zenginleştirilmiş cilt bakım ürünleri kırışıklıkların görünümünü azaltır, cildin esnekliği ve cilt tonunu iyileştirirken, yüzü yeniden şekillendirir ve sıkılaştırır.

Roots of Strength serisi esans losyon, serum ve krem ritüelinden oluşuyor. Nemlendirici jel kıvamındaki Sıkılaştırıcı ve Şekillendirici Esans Losyon, cildi temizledikten sonra günlük kullanılıyor.

İçeriğinin %99’u doğal içerikler kullanılarak hazırlanan Sıkılaştırıcı ve Şekillendirici Serum, cilt tarafından kolayca emilir, cilde kuvvetlenmiş hissi ve görüntüsü vermesinin yanı sıra, cildin her yerini nemlendirerek daha pürüzsüz, dolgun ve canlı gözükmesini sağlar. Dört hafta kullanım sonrasında cilt üzerindeki kırışıklıklarda gözle görülür bir azalma olur.

Sıkılaştırıcı ve Şekillendirici Krem ise cildi besleyerek anında nemlendirirken cildi arındırır, şekillendirir ve sıkılaştırır. Bu formül, cilde nemi geri kazandırırken daha canlı, sıkı, yoğun ve pürüzsüz görünüm kazandırır.

Formülünde parafen ve mineral yağ bulunmayan bu formüller, aynı zamanda The Body Shop’ın Brezilya’da yerel ticaret ile organik olarak üretilen soya yağı ile zenginleştirilmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT