WhiteandSoft Bebek ile Organik Yatak Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi WhiteandSoft Bebek ile Organik Yatak Keyfi

Tarihler: 06 Eylül 2012 Perşembe ~ 06 Kasım 2012 Salı

Firma: WhiteandSoft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2012 ~ Kas 6, 2012

WhiteandSoft sadece yetişkinleri düşünmüyor, bebeklerin ve çocukların da rahat ve sağlıklı uyumasını istiyor. Yataklarında her zaman doğallıktan yana olan WhiteandSoft, yeni koleksiyounda bebekleri ve çocukları da düşündü ve onlara özel doğal ve sağlıklı yataklar hazırladı.

Tamamen geleneksel yöntemlerle ve el dikimiyle hazırlan WhiteandSoft yatakları bebek ve çocuk odalarına doğal yataklarıyla giriyor. Bebeğiniz mışıl mışıl uyurken WhiteandSoft onların dünyasına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

WhiteandSoft’un bebekler ve çocuklar için hazırladığı yeni koleksiyonunda pamuk, yün, ametist, bamboo gibi doğal malzemelerle üretilmiş uyku ürünleri, organik ve el yapımı yatakları ile bebeklerin ve çocukların sağlıklı, dingin ve huzurlu uykusu için destek sağlıyor.

Kimyasal kullanılmadan geleneksel tarzda el dikimi olarak üretilen yataklar, bebeklerin doğru gelişimine de yardımcı oluyor. Bebeklerin günde ortalama 14-16 saat arasında uyudukları düşünülürse yataklarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha düşünmek gerekiyor.

White and Soft'un en özel yataklarından biri olan baby organik içeriğindeki özel paket yay sistemi ile bebeğinizi desteklerken, pamuk iç malzemesi ile bebeğinize doğal bir uyku keyfi yaşatıyor. Baby Cotton çift taraflı kullanılabilen özel bir yatak. İlk altı ay orta-sert yatakta uyuyan bebek, 6'ıncı aydan sonra yatağın ters-yüz edilmesiyle bu kez orta yumuşak tarafta yatmaya başlıyor.

White and Soft'un bebekleriniz için en ince ayrıntısını düşünerek tasarladığı bebek yatakları Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip. Bebek yataklarında kullanılan pamuk, yün gibi malzemeler ve organik kılıflar White and Soft'un çocuklara ve gelecek nesillere gösterdiği özenin bir sonucu olarak ortaya çıkıyor.

WhiteandSoft Organik Bebek Yatakları: 600-1200 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT