Wilma Elles Tasarladığı 'adlmaya' Koleksiyonunu Kendisi Tanıttı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Wilma Elles Tasarladığı 'adlmaya' Koleksiyonunu Kendisi Tanıttı

Tarihler: 02 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 02 Eylül 2012 Pazar

Firma: Adilışık

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2012 ~ Eyl 2, 2012

“Kıyafetin insan vücuduna etkisini araştırdım ve ilham aldığım maya takvimi ve fengshui’yi modayla birleştirdim” Yaratıcılık, Aşk, Masumiyet, Tutku!!!

Başarılı Türk markası adL ve güzel oyuncu Wilma Elles “adLMAYA” koleksiyonunu, kendisine eşlik eden iki mankenle basına tanıttı… Wilma Elles hepsinin anlamı ve enerjisi olduğunu düşündüğü kıyafetleriyle göz kamaştırdı.

Işıltılı kadının markası adL ve Wilma Elles beraberliğini “adLMAYA” koleksiyonuyla www.adilisik.com sitesinden satışa başladı. Fark yaratacak 2012 yaz “adLMAYA” koleksiyonu, kıyafetlerin insan üzerindeki etkisi ile yakından ilgileniyor. Maya takvimi ve fengshui’nin etkileri, enerjisi üzerine yapılmış olan koleksiyon renkleri ve modelleriyle sizi olumlu yönde etkisi altına almayı hedefliyor. Wilma Elles enerji dolu adLMAYA koleksiyonunu İstinye Sushi Co’da basınla paylaştı…

Farklı tasarımı, kapsül koleksiyonu için başarılı oyuncu Wilma Elles “ Üzerime giydiğim her kıyafete mistik anlamlar yüklerim ve bana etkisini düşünerek ortamına göre giyinmeye enerjimi yüksek tutmaya dikkat ederim… Bunu adL müşterisi stil sahibi kadınlarla da paylaşmak istedim… Bazı renkler, dokular ve desenler kişinin enerjisini yükseltir, bazıları sakinleştirir, negatif düşüncelerden korur. Uzakdoğu felsefesi olan fengshui, astroloji, astronomi, Maya tarihi ilham kaynağım oldu. Ayrıca hipnoz, renklerin ruh haline etkileri gibi konularda bilimsel kaynaklar ve belgesellerle mevcut bilgimi zenginleştirdim. Bu süreçte Mayalar’dan çok etkilendim. adL ile hazırladığım Maya Koleksiyonu bu sayede şekillendi ve şu an gördüğünüz halini aldı… Bu proje için çok heyecanlıyım” dedi.

“adLMAYA” koleksiyonu tüm enerjisi ve güzelliğiyle www.adilisik.com ve İstanbul, İstinye Park, Nişantaşı ve Bahariye mağazasında satışa başladı.

adLMAYA koleksiyonundaki özel tasarımlarını isimlendiren Wilma Elles;

SPHYNX; Vücudu yukarı doğru kaldırıyor ve bacakları uzun gösteriyor, aynı zamanda renk seçimleri ile sıcak bir hava veriyor sanki sarilmis gibi...

MAYA MMM; Maya harfinden esinlenilmiştir. Kadınsı kıvrımları vurgularken mistik bir hava verir…

ACI AŞK; Duygularınız ve hassasiyetinizi hacimlendirir. Aslında ben bu kıyafeti sahne için, sanatçının kırılganlığını vurgulamak için tasarladım... yine de, konsere ya da sanat galerisine giderken giymek için de çok güzel.

SONSUZ; Vücut enerjinizin dolaşımını güçlendiriyor.

KORALE ; Çok feminen bir elbise…yaz akşamları için harika.. duygularınızı derinleştiriyor..

HER ZAMAN; Bu ceketi her zaman her şey ile kullanabilirsiniz. Ofis, parti, restoran, açılışlar, ev… Siyah ve beyazın kombinlenmesi dengeli, açık ve iletişimsel…

PATLAMA; Sanki bütün yaratıcılık, aşk, masumiyet, tutku gittikçe büyüyormuş ve çoğalıyormuş gibi, vücudunuzdan patlayacakmış gibi…

EVA; Bir yılan size sarılıyor... sizi koruyor ve ayni zamanda taze ve doğal bir çekicilik veriyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT