Wrangler ile Harekete Geç

Wrangler ile Harekete Geç

Alışveriş Alışveriş Rehberi Wrangler ile Harekete Geç

Tarihler: 31 Ekim 2016 Pazartesi ~ 31 Aralık 2016 Cumartesi

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2016 ~ Ara 31, 2016

Hayatlarımız maalesef eninde sonunda evden-işe, işten-eve kısır döngüsüne giriyor. Her ne kadar kendimize farklı uğraşlar bulsak da uzmanlara göre yolda geçirdiğimiz zaman bizi mutsuz ediyor. Peki, haftada ortalama 6,5 saatimizi bu kısır döngüye kaybettiğimizi biliyor muydunuz?

Doğru kıyafetler ve doğru bakış açısı, şehirde beklenmedik maceralara yol almamızı sağlayabilir…

Wrangler’in Sonbahar-Kış 2016 koleksiyonunu tanıttığı yeni reklam filmi kampanyası “Wild Way Home” bu fikirle doğuyor. Reklam filminde rol alan serbest tırmanışçı James Kingston ve Magdelena Sieczkarek’in evden işe giderken yaşadığı macera da burada başlıyor. Kingston’ın sözleri tüm kampanyayı özetleyen nitelikte; “A noktasından B noktasına gitmenin her zaman daha vahşi ve heyecanlı bir yolu vardır.”

Wrangler’in yeni koleksiyonu monotonluktan kurtulmak isteyen heyecanlı ruhların mükemmel bir macera aracı oluyor. Böylelikle en sıkıcı, sıradan zamanlarda bile yeni kapıları aralayarak bambaşka maceralara dalabiliyoruz. Wrangler’in yeni koleksiyonda öne çıkardığı örgü jean’leri ve otantik parçaları sizinle birlikte hareket ediyor, iş birliği yapıyor. Size de şehrin tadını çıkarmak kalıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT