Yağmur Sürprizi, Planlarınıza Engel Olmasın!

Yağmur Sürprizi, Planlarınıza Engel Olmasın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yağmur Sürprizi, Planlarınıza Engel Olmasın!

Tarihler: 14 Mart 2017 Salı ~ 14 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Mac in a Sac

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2017 ~ May 14, 2017

Doğadaki hayatı daha renkli ve daha konforlu hale getirmeye odaklanan Unica Mümessillik, seyahatten kampa, yürüyüşten spora, konserden festivale kadar tüm açıkhava etkinliklerinde kuru kalmak için şık bir çözüm sunuyor. Küçük ve hafif taşıma aparatına sahip “Packaway” isimli yağmurluk, suya dayanıklı kumaşı ve nefes alabilir yapısı sayesinde, dışarıda geçirdiğiniz her an, sizi yağmurda ıslanmaktan tam olarak koruyor. X Small’dan 3X Large’a kadar altı farklı bedene sahip Packaway yağmurluğun, klasik ve neon tarzda oldukça zengin renk seçenekleri bulunuyor. Bu şık ve kullanışlı ürün, Türkiye genelindeki 50’ye yakın noktada ve Unicasports.com adresinde 169,90 TL’den satışta sunuluyor.

Türkiye’ye Unica Mümessillik tarafından getirilen Mac in a Sac markasının yeni yağmurluğu Packaway, yağmurda ıslanmak yüzünden planlarını ertelemek istemeyenler için pratik, rahat ve şık bir çözüm olabilir. Sadece 300 gram ağırlığında ve bir karıştan büyük olmayan ebattaki taşıma çantası ile birlikte sunulan yağmurluk, yüzde 100 su geçirmez özelliğe sahip. Çok ince dokunmuş özel kumaşı ve tam bantlı dikişleri sayesinde suyun yanı sıra rüzgar da geçirmeyen ürün, buna karşılık nefes alabilir yapısı ve sırt bölümündeki extra havalandırma paneli ile aktivite sırasında vücutta oluşan nemi ise kolaylıkla dışarı atabiliyor.

Eğer ıslanmayı sorun etmiyorsanız, bu ürüne ihtiyacınız yok!
Yağmurlu havasıyla ünlü İngiltere’nin en popüler ürünlerinden birisi olan Packaway, ıslanmayı sorun etmeyenler için çok da gerekli olmayabilir. Ancak, hem günlük yaşamınızda hem de outdoor aktivitelerinizde yağmur altında kalıp sırılsıklam olmak istemiyorsanız, çantanızda her zaman rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu yağmurluk tam size göre. İşlevselliğinin yanı sıra kullanıcılarının şıklığını tamamlayan bir tasarıma da sahip olan Packaway’in mavi, neon mavi, sarı, siyah, neon sarı, mor, neon turuncu ve neon pembe gibi zengin renk seçenekleri bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT