Yağmurlu Günlerin Şık Trendi Yağmur Çizmeleri

Yağmurlu Günlerin Şık Trendi Yağmur Çizmeleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yağmurlu Günlerin Şık Trendi Yağmur Çizmeleri

Tarihler: 16 Ocak 2018 Salı ~ 16 Mart 2018 Cuma

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2018 ~ Mar 16, 2018

Kış güneşinin kendini sıklıkla gösterdiği günlerin ardından uzun zamandır beklenen yağışlı hava bu hafta sonu geliyor. Boyner, hafta sonu beklenen yoğun yağışlı havaya, yağmurlu günlerin şık trendi ve aynı zamanda en büyük koruyucusu yağmur çizmeleri ve botlarla eşlik ediyor. Dünyaca ünlü markaların kış koleksiyonlarında yer alan yağmur çizmeleri ve botlar, yağmurlu ve soğuk havalara karşı yüzlerce seçenek ve avantajlı fiyatlarla Boyner’lerde bir araya geliyor.

Boyner’in, sezonunun anahtar parçalarını oluşturan, farklı renklerde ve boylardaki yağmur çizmeleri ve soğuk havalara karşı dayanıklı botlarıyla bu hafta sonu yağmura aldırış etmeden sokaklarda gezebilir, planlarınızı dilediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz.

Hem yağmura karşı en iyi alternatif olması hem de farklı tarzlar için kombin seçenekleri sunma özelliğiyle Boyner yağmur çizmeleri sezonun favori ürünleri arasında yerini alıyor. Boyner’in zengin bot koleksiyonu da yağmurlu ve soğuk kış günleri için klasik şıklıktan spor görünüme uzanan birçok farklı seçenek sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT