Yaratıcı Ahşap Oyuncak Markası Le Toy Van

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaratıcı Ahşap Oyuncak Markası Le Toy Van

Tarihler: 17 Şubat 2015 Salı ~ 17 Nisan 2015 Cuma

Firma: Kiddie Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2015 ~ Nis 17, 2015

Çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmek isteyen ebeveynler için harika oyunlar Kiddie Home’da...

İngiltere’de tasarlanan ve her yıl birçok alanda ödül alan ahşap oyuncak markası Le Toy Van renkli tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cıvıl cıvıl renkleri ile çocukların dünyasını renklendiren Le Toy Vanlar yaratıcılık ve hayal gücünü desteklerken, el ve göz koordinasyonunu da geliştirerek miniklerin eğlenceli ve kaliteli oyun zamanları geçirmelerini sağlıyor.Geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilir ağaç politikasıyla üretim yapan marka, Avrupa kalite ve güvenlik standartlarına uygunluğu ile de Türkiye’de kısa sürede ailelerin tereddütsüz tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Le Toy Van sıcacık bir çiftlik oyuncağı ile çocuklarla buluşuyor. Oyuncağın içinde bulunan çitler ve merdivenlerle, samanlık ve inek ahırlarıyla küçük çiftçiler çiftlik hayatını doyasıya yaşıyor. Kiddie Home’da bulunan ödüllü Le Toy Van oyuncakları ile çocuklar ve ebeveynleri sömestr tatilinde harika vakit geçiriyor.

Yaratıcı ahşap oyuncak markası Le Toy Van’da küçük korsanlar için oyuncak gemiler bulunuyor. Ahşap malzemeden üretilen gemi çapraz kılıcı ve kuru kafalı bayrağı ile korsan gemisini anımsatırken içinde bulunan aksesuarlarla ile küçük korsanların hayallerini yaşamalarını sağlıyor. Kiddie Home’da bulunan ödüllü Le Toy Van oyuncakları ile çocuklar ve ebeveynleri sömestr tatilinde harika vakit geçiriyor.

Sevimli Budkin bebeklerinden, ahşap tamir setlerine, mutfak takımlarından, korsan gemilerine çocuklarınızın hayallerini süsleyen pekçok Le Toy Van ürününe www.kiddiehome.com’dan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT