Yaz Aylarının Kurtarıcısı Samsung Klimalar Ferahlatıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Aylarının Kurtarıcısı Samsung Klimalar Ferahlatıyor

Tarihler: 22 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 22 Temmuz 2013 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2013 ~ Tem 22, 2013

Samsung Klimalar Farklı Modelleriyle Hem Serinletiyor Hem de Tasarruf Sağlıyor!

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd. tarafından akıllı teknolojilerle geliştirilen Samsung klimalar, birbirinden farklı modelleriyle 2013 yaz sezonunda hem serinletiyor hem de tasarruf sağlıyor.

Samsung klimalarda bulunan Smart Inverter, S Plazma iyon ve Full HD filtreleme sistemi gibi yenilikçi teknolojiler en sağlıklı havayı en tasarruflu şekilde sunuyor.

Smart Inverter özelliği, klimanın kompresörünün sürekli olarak açılıp kapanmasını engelliyor ve sıcaklık dalgalanmalarına göre klimanın motor gücünü otomatik olarak ayarlayarak ideal sıcaklık düzeyini koruyor. Bu gelişmiş kontrol sistemi %60’a varan enerji tasarrufunun yanı sıra uzun süre rahat edebileceğiniz bir ortam sağlıyor.

Samsung klimalar, gelişmiş Double Cleaning arındırma sistemi ile havayı iki şekilde temizliyor; öncelikle Full HD filtrenin sağladığı gelişmiş filtreleme ile havadaki toz partikülleri ve biyolojik atıklar % 90'a varan oranda filtrelenerek ortam kirli tozlardan arındırılıyor. Bunun yanı sıra gelişmiş S-Plazma iyon teknolojisi, fiziksel filtrelemeye direnen bakteriler de dahil olmak üzere havadaki zararlı virüs, bakteri ve alerjen maddeleri %99’a varan oranda etkisiz hale getirerek bu maddeleri zararlı su buharına dönüştürüyor.

Samsung klimalarda bulunan D’light Cool özelliği sayesinde odanın nem düzeyi ölçülerek ideal sıcaklık otomatik olarak hesaplanarak, en rahat ortam için sıcaklık ayarı yapılıyor. Ayrıca Samsung klimalarda bulunan "İyi Uyku" özelliği de sabahları daha dinlenmiş ve zinde uyanmayı mümkün kılıyor. Bu özellik sayesinde, kaliteli bir uyku için odanın sıcaklığı ve nem düzeyi uykuya dalma, uyku ve uyanma süreçlerine göre ayarlanıyor.

Şık tasarıma sahip Samsung klimalar farklı model seçenekleriyle, 900 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Samsung yetkili satıcılarında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT