Yaz Güneşi Gibi Işıl Işıl; Belle Atasay

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Güneşi Gibi Işıl Işıl; Belle Atasay

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 11 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Belle Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Eyl 11, 2014

Şehirli kadının markası Belle Atasay, zarafet ve inceliğe önem veren tarz sahibi kadınların dünyalarını süslemeye devam ediyor. Deniz ve güneşi altınla harmanlayan yaz koleksiyonu, yarı değerli taşlarla renkli olarak da şıklık yaratılabileceğinin en iyi örneği olma niteliğini taşıyor.

Yalın bir görünüme sahip entelektüel şehirli kadınlar için tasarlanan Belle Atasay, yaz güneşi ve Ege Denizi’nin maviliğini koleksiyonlarına yansıttı. Altının renkli taşlarla ahenkli dansı, farklı mücevher alternatiflerinin hayat verdiği capcanlı bir koleksiyonla karşımıza çıkan Belle Atasay, tarzına önem veren her kadını kendine çekiyor.

Belle Atasay'ın tasarımları ile ışığınızı yansıtın

Abartısız şıklığı, gösterişli parçalarla birleştiren koleksiyon, yazın cıvıl cıvıl renklerini, denizin kimi zaman koyu kimi zaman turkuvaz maviliğini ince detaylarla birleştiriyor. Belle Atasay, renkli taşların çekiciliği, aqua marinin derinliği, kuartzın zarafetiyle, günlük hayatında abartısız şıklığa önem veren kadınların ideal tercihi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT