Yaz Güneşinin Işıltısını Saçlarınıza Yansıtmak İçin Bosch Keratinadvance

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Güneşinin Işıltısını Saçlarınıza Yansıtmak İçin Bosch Keratinadvance

Tarihler: 04 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 04 Ekim 2014 Cumartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2014 ~ Eki 4, 2014

Yazın saçlarım deniz tuzu ve güneşten yıpranıp kötü görünecek diye endişelenmek tarihe karışıyor. Yeni Bosch BrillantCare KeratinAdvance saç kurutma makinesi ve düzleştirici, saçın doğal direncini ve canlı rengini muhafaza etmesini sağlıyor. Bu yaz, BrilliantCare KeratinAdvance ile istediğiniz saç modellerini özgürce uygulayıp, sağlıklı ve bakımlı saçlarınızla bir yıldız gibi ışıldayacaksınız.

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, yeni BrilliantCare KeratinAdvance ürünleri ile saçlarınızı şekillendirirken korumanızı sağlıyor. Yeni nesil saç kurutma makinesi ve düzleştiriciden oluşan BrillantCare KeratinAdvance ürün ailesi, saçın sıcağa duyarlı keratin yapısını koruyarak, doğal direncini ve canlı rengini muhafaza etmesini sağlıyor. Bu sayede, yazın saçlarım deniz tuzu ve güneşten yıpranıp kötü görünecek diye endişelenmek tarihe karışıyor. Saçlar, sağlıklı ve parlak kalıyor; doğal esnekliği, gücü ve canlılığını yitirmiyor. BrilliantCare KeratinAdvance ile saçlarınızı kurutma, düzleştirme ve kıvırma gibi işlemleri gönül rahatlığıyla yaparak, istediğiniz saç modellerini uygulama özgürlüğü sunarak, bu yaz, hem plajların hem de gecelerin ışıldayan yıldızı olmanızı sağlıyor.

Saçlarınıza bilimsel koruma

Saçın sağlığının, en önemli yapı taşı olan keratin adlı proteine bağlı olduğu biliniyor. Bir araya gelerek özel bir çift sarmal yapı oluşturan aminoasitlerden oluşan keratin, saçta ne kadar çok varsa, saç o kadar güçlü, canlı ve dolayısıyla da sağlıklı oluyor. Saç gövdesinin en dışında, kütikül adı verilen ve saçın güç ve parlaklığından sorumlu olan, üst üste binen ince hücrelerden oluşan bir katman bulunuyor. Keratin sıcağa karşı son derece hassas olduğundan, kurutma ve şekillendirme sırasında çok yüksek düzeylere çıkan sıcaklıklar keratine zarar verebiliyor. Bosch KeratinAdvance ürünleri, gerek keratin yapısına gerekse kütiküle kalıcı koruma sağlayan, bilimsel olarak tavsiye edilen bir sıcaklıkta çalışıyor.

Daha yumuşak ve parlak saçlar

Bosch KeratinAdvance saç kurutma makinesi, optimal sıcaklığın yanı sıra aynı zamanda saça daha da fazla yumuşaklık ve parlaklık kazandırmak için kontrollü hava akışı ve sürekli çift iyonizasyon da sunuyor. Saç kurutma makinesi, acelesi olanlar için saçı çabucak kurutan kullanışlı bir turbo fonksiyonuna da sahip. Hem düzleştirme hem de kıvırma için kullanılabilen saç düzleştiricide, sürekli iyonizasyona ek olarak hareketli plaklar da bulunuyor. Bu hareketli ve anodize edilmiş plakalar, sıcaklığın eşit şekilde dağıtılmasını sağlayarak saça zarar vermeden düzleştirme imkânını sunuyor. Bu özellikler sayesinde, hassas saçlar, saç kırıkları ve donuk renklerin hepsi geçmişte kalıyor. BrillantCare KeratinAdvance ürünleri saçı içeriden koruyarak doğal canlılığını muhafaza etmesini mümkün kılıyor. Renk pigmentleri parlaklığı ve dolgunluğunu daha uzun süre boyunca korumasını sağlayarak saçın görkemini ve pırıltısını daha uzun süre devam ettiriyor. Bosch BrillantCare KeratinAdvance ürünleri ile saçınıza zarar vermeden farklı modeller yaratmanın tadını çıkaracaksınız.
- Bosch PHS5987 KeratinAdvance Saç Düzleştirici: Tavsiye edilen satış fiyatı 146 TL
- Bosch PHD5987 KeratinAdvance Saç Kurutma Makinesi: Tavsiye edilen satış fiyatı 127 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT