Yaz Güzelliği Mutfaklara Siemens Fırsatları ile Yansıyacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Güzelliği Mutfaklara Siemens Fırsatları ile Yansıyacak

Tarihler: 21 Haziran 2012 Perşembe ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2012 ~ Ağu 21, 2012

Siemens Ev Aletleri’nin yenilikçi ve teknolojik solo ürünleri için sunduğu cazip indirim ve taksit fırsatları, Haziran ayında sıcak yaz günlerinin güzelliğini mutfaklara taşıyor.

Siemens Ev Aletleri’nde cazip indirim ve taksit seçenekleri Haziran ayında devam ediyor. Siemens lowFrost buzdolapları 969’TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Siemens çamaşır makinesi ve soğutucularda ise Haziran ayında yepyeni, kaçırılmayacak fırsatlar var. Haziran ayındaki diğer bir fırsatta ise tüketiciler Siemens TW 12002 N su ısıtıcı 132 TL yerine sadece 99 TL’ye alma sansına sahip olabiliyor. Siemens Haziran ayında ayrıca fırsat ürünleri kampanyası kapsamında belirli Siemens ürünler çok özel fiyatlarla tüketicilere sunuluyor.

World’a özel taksit seçeneği
Siemens solo ürün alışverişlerini World kredi kartıyla yapanlar, 3 ay ertelemeli ve 10 taksitle yapma fırsatına sahip oluyor.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88 www.siemens-home.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT