Yazın Daha Özgür Adımlar İçin Tasarlanan “Praiaz” Şimdi Türkiye’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Daha Özgür Adımlar İçin Tasarlanan “Praiaz” Şimdi Türkiye’de!

Tarihler: 23 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 23 Eylül 2014 Salı

Firma: Praiaz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2014 ~ Eyl 23, 2014

Plajların hayaller için olduğuna inanan Fransız ve Brezilyalı iki plaj sever arkadaşın tutkusundan ortaya çıkan Praiaz ayakkabıları; enerjik, fonksiyonel, konforlu tasarımı ve birbirinden farklı renk seçenekleriyle artık Türkiye’de!

Her anı dolu dolu yaşayanlar için düşünülmüş, özgürce tasarlanan Praiaz ayakkabıları daha önceki plaj ayakkabılarından tamamen farklı olarak tasarlandı. Koşu ayakkabılarının tabanları ile aynı malzemeden tasarlanan Praiaz ayakkabılarını sahil ve ötesinde gün boyu hiç çıkarmadan rahatça giyebilir, yüzebilir, koşabilir ve hatta dans edebilirsiniz.

Praiaz, emici olmayan antimikrobik malzemesi ve delikleri sayesinde ayakta koku oluşumunu engelliyor. Sportif ve eğlenceli tarza sahip olmasının yanı sıra vanilya, hindistan cevizi ve monoi gibi koku seçenekleri ile Praiaz ayakkabıları; suda batmayan özelliği, kolay silinen, kir tutmayan, su geçirmeyen, hafif ve her koşulda konforlu tasarımı ile bu yaz tüm gün ayaklarda olacak. “From beach to the bar and anywhere in between” sloganıyla, plajda ve dilediğiniz her yerde stilinizi konforla buluşturabilirsiniz. Renkli Praiaz ayakkabıları ile tanıştıktan sonra asla vazgeçemeyeceksiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT