Yazın Keyfi Gigabyte İle Çıkacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Keyfi Gigabyte İle Çıkacak

Tarihler: 24 Haziran 2014 Salı ~ 24 Ağustos 2014 Pazar

Firma: Art Sistem

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2014 ~ Ağu 24, 2014

Yaz geldi diye, oyun keyfini evinizde bırakmayın. Tatilde de son dönemin en popüler oyunlarının keyfini sürün. Oyunlardaki arkadaşlarınızla ayrılmayın.

Yazın sıcak zamanları kendini hissettirmeye başladı. Büyük şehirlerdekiler, rahat bir nefes almak için tatil beldelerine kaçıyor. Oyuncular için, yaz tatili bir süreliğine çok sevdikleri bilgisayarlarından ayrılmak anlamına geliyor. Art Sistem’in distribütörlüğü ile Türkiye’ye getirdiği Gigabyte P35K ile yazın oyunlardan mahrum kalmayacaksınız.

Gigabyte P35K, taşınabilir en yüksek oyun performansı sunuyor. Üstelik online oyuncular arkadaşlarından ve karakterlerinden tatil sırasında da kopmuyor. GDDR5 2GB RAM’li NVIDIA GeForce GTX 765M ile en iyi grafikleri, istediğiniz her mekanda karşınızda göreceksiniz.

Üst düzey ekran kartıyla birlikte, 4.nesil Intel Core i7 4700HQ işlemci, önceki nesillere göre % 10 daha fazla performans sunuyor, böylece oyunların en yüksek grafik ve hızla çalışmasını sağlıyor.

Taşınması kolay olsun diye tasarlanan P35K 22 mm inceliğinde ve 2,6 kg ağırlığında. Ürün aynı segmentte rakiplerine göre % 44 daha ince ve %10 daha hafif.

Raid destekli 2 adet sata disk desteği ve aynı anda 2 adet 512 GB’lık SSD ile hızlı veri aktarım gücü 2 kat artıyor. Oyunların 2 kat daha hızlı çalışmasını sağlayan P35K’da toplamda 3TB’a kadar depolama alanı buluyor. Günümüzde yüksek depolama alanı isteyen oyunlar için P35K bire bir çözüm sunuyor.

Cihazın DVD haznesi çıkarılıp ekstra bir SSD diskte bağlamak mümkün. 15.6 inçlik 1920x1080 IPS ekran sayesinde Gigabyte bu üründe 178 derecelik görüş açısı ile kaliteli görüntü sunuyor. P35K’nın ekranı aynı gruptaki ürünlere göre % 60 oranında renkleri daha kaliteli yansıtıyor. Dolby Home Theater V4’lü ses sistemi sayesinde yanınızda ekstra hoparlör taşımadan sadece dizüstü bilgisayarınızla oyunların keyfini dilediğiniz her yerde yaşayabileceksiniz.

Ürün 16GB’lık DDRIIIL 1600 RAM desteği ile ram ihtiyacınızı da maksimum oranda karşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT