Yazın Serinletici Etkisi Levi's® Şortlar

Yazın Serinletici Etkisi Levi's® Şortlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yazın Serinletici Etkisi Levi's® Şortlar

Tarihler: 04 Temmuz 2017 Salı ~ 04 Eylül 2017 Pazartesi

Firma: Levi's

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2017 ~ Eyl 4, 2017

İkonik tasarımlarıyla moda dünyasına yön veren Levi’s®, marka tutkunları için hazırladığı jean şortlarla keyifli bir yaz yaşatıyor.

Plajdan konsere, partiden şehrin sokaklarına kadar her yerde rahatlıkla giyilebilen Levi’s® şortlar, şık ve rahat stilleri ile yazın en gözde parçaları olarak öne çıkıyor.

Hem erkek hem kadın koleksiyonunda bulunan 501® şortlar, yazın ruhunu sokaklara taşıyor. Kadın koleksiyonunda yer alan 501® şortlar, yıpranmış kesimleri ve yamalarıyla ön plana çıkarken tarzına önem veren erkekler, 501® şortlarını gömlekler ve baskılı tişörtler ile kombinleyebiliyor.

Levi’s ailesinin bir diğer kusursuz tasarımı 505TMC şortlar; renkli, desenli tişörtler, trucker ceketler ve western gömlekler ile uyumlu bir görüntü yakalıyor. Klasik görüntüsü ve rahat tarzı ile hem kadınların hem de erkeklerin favorisi olan 505TMC şort, sıcak yaz günlerinin değişilmez parçası oluyor.

Zamansız şıklığın sembolü Levi’s®, moda trendlerini belirleyen tasarımlarıyla denim tutkunlarının bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT