Yeni Galaxy A Serisi

Yeni Galaxy A Serisi

Tarihler: 09 Ocak 2017 Pazartesi ~ 09 Mart 2017 Perşembe

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2017 ~ Mar 9, 2017

Samsung, Geliştirilmiş Kamera Özelliklerine Sahip, Şık, Güçlü ve Pratik Yeni Galaxy A Serisi…

Samsung Electronics, etkileyici tasarım, güçlü performans ve üst düzey kolaylık sunan 5.7 inç A7, 5.2 inç A5 ve 4.7 inç A3 akıllı telefonlarının yer aldığı yeni Galaxy A serisini tanıttı.

Samsung’un üst düzey tasarım uzmanlığını yansıtan yeni Galaxy A Serisi, premium metal çerçeve ve 3D cam arka yüzeye sahip. Şık kamerası ve Ana Menü tuşu sayesinde yeni Galaxy A serisi her zamankinden daha rahat bir tutuş ve kullanım tecrübesi yaşatıyor. Galaxy A serisi Siyah Gökyüzü, Altın Kum, Mavi Sis ve Şeftali Bulutu olmak üzere dört farklı cazip renk seçeneğiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Samsung Electronics Mobil İletişim Birimi Başkanı DJ Koh, “Samsung olarak her zaman müşterilerimizin pazardaki en gelişmiş ürünlere sahip olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. En yeni Galaxy A serisi, bunun bir kanıtı. Tarzımızdan ödün vermeden daha yüksek performans sunmak üzere geliştirdiğimiz yeni Galaxy A serisinde, Galaxy müşterilerimizin en beğendikleri özellikleri, tasarıma kazandırdığımız benzersiz yaklaşımla buluşturduk” diye konuştu.

16 MP ön ve arka kamera Yeni Galaxy A serisinin 16 MP geliştirilmiş ön ve arka kameraları* ile artık önemli anları daha kaliteli bir şekilde fotoğraflanabilecek. Otomatik odaklama özelliği ise, kaymaların önüne geçerek loş ışıkta bile canlı,net fotoğraflar ve selfie’ler çekmenize imkan tanıyacak.

Galaxy A ile selfie çekmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yeri değiştirilebilen kamera düğmesi sayesinde yüksek çözünürlüklü selfie’ler çekmek için ekranda herhangi bir yere dokunmanız yeterli ve parlak resimler için telefon ekranını ön flaş gibi kullanmanız mümkün. Galaxy A serisi telefonların kamerası, resim efektlerini etkinleştirmek için farklı çekim opsiyonları arasında hızlı geçişe ve anlık filtrelere izin veren kolaylaştırılmış bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar, fotoğrafları en iyi hale getirmek ve görüntülerin renk kalitesini geliştirmek için Yiyecek Modu gibi çekim opsiyonlarını kullanabiliyorlar.

Suya ve toza karşı dayanıklı Galaxy A serisi günlük yaşantıyı kolaylaştırıyor. Galaxy A serisinin IP68 su ve toza dayanıklılık özelliği, yeni serinin telefonlarını yağmur, ter, kum ve toz gibi elementlere karşı dayanıklı kılıyor.

Yeni Galaxy A serisi, 256GB’ye kadar genişletilebilen mikroSD depolama desteğiyle, daha büyük bir hafıza sunuyor. Sahip olduğu uzun batarya ömrü kullanıcıların aktif günlük yaşantılarından kopmamasını sağlarken, Hızlı Şarj özelliği** de A serisi cihazlarının çok kısa bir süre içinde şarj olabilmesini sağlıyor. Yeni Galaxy A serisi, kolay bağlantı ve sorunsuz bir şarj deneyimi sunan her iki taraflı kullanılabilen USB Type C girişe sahip. Aynı zamanda Her Zaman Açık Ekran özelliği de kullanıcıların, telefonun ekranını açmadan tarih ve saati hızlı bir şekilde kontrol edebilmesini sağlayarak, zaman ve batarya kullanım süresinden tasarruf etmelerine yardımcı oluyor.

Samsung Cloud sayesinde veri ve görselleri yedeklemek kolaylaşıyor. Kullanıcılar, güvenle saklamak istedikleri özel verilerini, biometrik kimlik doğrulama ile desteklenen Güvenli Dosya’da tutabiliyorlar.

Galaxy A, Ocak ayından itibaren satışa sunulmaya başlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT