Yeni Huawei P10 ve P10 Plus, Cebinize Bir Fotoğraf Stüdyosu Sığdırıyor

Yeni Huawei P10 ve P10 Plus, Cebinize Bir Fotoğraf Stüdyosu Sığdırıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Huawei P10 ve P10 Plus, Cebinize Bir Fotoğraf Stüdyosu Sığdırıyor

Tarihler: 29 Mart 2017 Çarşamba ~ 29 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: Huawei

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2017 ~ May 29, 2017

Her çekimi kapak fotoğrafı haline getiren, Huawei P10 ve P10 Plus en son moda renklerle piyasada

Huawei Tüketici İş Grubu, portre fotoğrafçılığını stüdyo profesyonel efektlerle zenginleştiren, Leica ile birlikte geliştirilen yenilikçi ve stil sahibi Huawei P10 ve P10 Plus modellerini tanıttı. Yeni Huawei akıllı telefonlar, dünyanın renk konusunda önde gelen kaanat önderi kuruluşu Pantone Color Institute ile yapılan özel bir işbirliği ile özgün hiper elmas kesim kasalar için özel olarak geliştirilmiş en son moda renklerle piyasaya sunuldu. Süper Şarj da dahil olmak üzere son yenilikçi teknoloji ile donatılan Huawei P10 ve P10 Plus, piyasada fotoğrafçılık amacıyla kullanılabilecek en gelişmiş akıllı telefon olma özelliği taşıyor. Akıllı telefonlarda ilk kez, P10 ve P10 Plus’da Leica çift arka kameraya ek olarak Leica ön kamera bulunuyor. Modern sanatsal portrelerde Leica görüntü tarzını yaratabilmek için dünyanın en son gelişmiş fotoğrafçılık teknolojisinden yararlanan Huawei P10 ve P10 Plus, sanatsal bir stüdyonun tüm gereçlerini cebinize sığdırıyor. Stüdyo tarzı ışıklandırma ve 3D yüz tanıma teknolojisi ile, fotoğraflarda her ortamda iyi bir sonuç elde etme imkanı sunuyor.

Yeni ön kameralar ile Leica tarzında mükemmel portre fotoğraf çekebilirken arka kamera ile inanılmaz yüz detayları elde ederek fotoğraflarınıza canlılık kazandırabilirsiniz. Objektifinizi nereye yöneltirseniz yöneltin, kapak fotoğrafı tadında sonuç elde ederek, profesyonel ışıklandırma efektleriyle koşullar ne olursa olsun nesneleri göz alıcı hale getirebilirsiniz. Huawei'nin Hibrid Zoom özelliği, kullanıcıların bir görüntünün belirli alanlarına odaklanırken görüntü kalitesinin netliğini korumasına izin veren ek bir özellik sunuyor. HUAWEI P10 and P10 Plus son fotoğraf teknolojisi ile portre fotoğrafçılığı yeniden tanımlarken, renk ve tasarımda standartları yeniden belirliyor.

Cihazlar, Pantone Color Institute ile ortak olarak yaratılan ve özel olarak seçilen iki ayrı Pantone rengiyle piyasaya çıktı. PANTONE 2017 resmi rengi olan PANTONE Greenery (Yeşillik) ve Huawei’nin Dazzling Blue (Göz kamaştırıcı mavi) olarak piyasaya sunduğu gölgeli derin mavi modelleri, Huawei’nin üstün teknolojik özellikler yanı sıra stile verdiği önemi de gösteriyor.

Huawei’nin endüstri tasarımındaki gelişmiş uzmanlığı ve metal işçiliğindeki öncü rolüyle Pantone Color Institute’ün kanaat önderliği ve yönlendiriciliğinin bileşimi, Huawei P10 ve P10 Plus kullanıcılarının kişiliğini yansıtıyor. Huawei ve Pantone Color Institute’ün özenli işçilik ve karşılıklı işbirliği sonucu her iki renk de HUAWEI P10 ve P10 Plus' ın yüzey ve dokusu için özel olarak geliştirildi. ‘’Greenery’’, kum püskürtme yöntemiyle üretilmiş kusursuz ve şık bir kasayla piyasaya çıkarken ‘’Dazzling Blue’’ modelindeki hiper elmas kesim kasalarda parıltı efekti göze çarpıyor. Bu özgün renkleri tamamlayıcı olarak HUAWEI P10 and P10 Plus’ın ayrıca Ceramic White, Dazzling Gold, Prestige Gold, Graphite Black, Rose Gold ve Mystic Silver olmak üzere çarpıcı renk seçenekleri de bulunuyor.

Huawei P serisinin en yeni üyeleri olan Huawei P10 ve P10 Plus, yuvarlak kıvrımlarıyla çok ince ve minimalistik bir yapıya sahip. Yüksek kalite tasarım, cihazı aldığınız ilk günkü gibi hızlı kalan Huawei’ye özgü hızlı şarj özelliği olan Süper Şarj teknolojisi ve üstün bağlantı özelliği de dahil olmak üzere yüksek performans fonksiyonları arttırıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT