Yeni Organik Doğal Ürünler Mağazası İstanbul Caddebostan’da Açıldı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Organik Doğal Ürünler Mağazası İstanbul Caddebostan’da Açıldı

Tarihler: 30 Haziran 2015 Salı ~ 30 Ağustos 2015 Pazar

Firma: Saklı Cennet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2015 ~ Ağu 30, 2015

Saklı Cennet’in yeni organik doğal ürünler mağazası, İstanbul Caddebostan’da açıldı. Baldan zeytinyağına süt ve peynirden şifalı bitkilere kadar 100’ü aşkın ürünün tüketiciye sunulduğu Saklı Cennet mağazaları; organik ve doğal ürünleriyle güvenli beslenmek ve sağlıklı bir hayat sürmek isteyenleri bekliyor.

Organik ve doğal ürünlerin satıldığı Saklı Cennet mağazalarının yeni şubesi İstanbul Caddebostan’da açıldı. Böylece Saklı Cennet, Merter ve Akatlar’daki mağazasının ardından üçüncü mağazasını İstanbul Anadolu Yakası’nda müşterileriyle buluşturdu. Saklı Cennet organik ve doğal ürünler mağazasında, Türkiye’nin dört bir tarafında özel olarak üretilen ve çoğu uluslararası organik sertifikasına sahip olan baldan zeytinyağına süt ve peynirden şifalı bitkilere kadar 100’ü aşkın ürün tüketiciye sunuluyor.

TEMA ile işbirliği

Saklı Cennet mağazalarının da sahibi olan Temarı Gıda, TEMA kırsal kalkınma projelerinde üretilen ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapan tek yetkili firma… Ayrıca Temarı Gıda; Saklı Cennet, Ekozey ve Mutlu Keçiler Çiftliği markalarının da satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor. Saklı Cennet’in süt ve süt ürünleri Gökçeada’da Uğurlu Köyü’nde Mutlu Keçiler Çiftliği’ndeki keçilerden sağılan sütlerle yapılıyor. Türkiye’nin ilk uluslararası IMO-control sertifikalı Mutlu Keçiler Çiftliği’ndeki saf Saanen ırkı 1000 baş sağmal keçi, Gökçeada’nın organik yapısına uygun olarak, yarı açık barınaklarda ve kontrollü otlanma sahalarında özel olarak besleniyor. Mutlu Keçiler Çiftliği’nde sağılan sütleri kendi mandırasında lezzetli peynirlere dönüştüren Temarı, Gökçeada’da kendi zeytinliklerinden ve yerel çiftçilerden sağladığı Gökçeada’ya has Ladolia tipi zeytinleri hasat döneminde kendi Ekozey İşleme Tesisleri’nde işleyerek Saklı Cennet markasıyla müşterilerine sunuyor.

Temarı Gıda’nın ürettiği ürünler Saklı Cennet mağazalarında, ulusal zincirlerde, butik şarküterilerde ve Tekzen Yapı Marketleri’nde tüketicilerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT