Yeni Philips Mp3 Çalar Serisi Bu Yaz Modaya da Yön Veriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Philips Mp3 Çalar Serisi Bu Yaz Modaya da Yön Veriyor

Tarihler: 06 Temmuz 2012 Cuma ~ 06 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2012 ~ Eyl 6, 2012

Müzik dinlemek şimdi Philips’le çok daha eğlenceli. Yeni Philips GoGEAR SoundDot serisi, kompakt yapısı, LED ışıkları ve göz alıcı renkleri ile bu yazın moda ikonu olmaya aday. Üstelik kompakt yapısı ve dahili klipsi ile spor tutkunları için de çok özel bir alternatif.

Philips, hafif ve kullanışlı GoGEAR serisine, yaz mevsimine yakışır hafiflik ve şıklıkta iki yeni model ekledi. SA4DOT02PN/12 ve SA4DOT02WN/97 modelleri, dahili klipsleri ve göz alıcı renk seçenekleriyle yaz mevsiminin değişmez aksesuarları arasında yerini almaya aday. Pratik klipsiyle tüm kıyafetlere kolayca adapte olan yeni GoGEAR serisiyle spor seansları da artık çok daha keyifli geçecek.

Dahili USB 2.0 bağlantısıyla ve 2 GB’lık bellek kapasitesiyle son derece pratik bir kullanıma sahip olan yeni GoGEAR serisi, 6 saatlik kesintisiz müzik keyfi sunuyor. 6 dakikalık şarj ile 60 dakikalık kullanım ömrüne sahip olan Philips’in yeni kompakt MP3 çalarları; stil sahibi, sağlam donanımlı ve kaliteli müzik için biçilmiş kaftan.

Ürünle birlikte gelen basit, kullanımı kolay bir program olan Philips Songbird sayesinde, ortam dosyalarını ke?fetmek ve oynatmak ve senkronize etmek son derece kolay. Sezgisel ve güçlü müzik yönetim özelliği sayesinde yeni sanatçıları ve müzik tarzlarını doğrudan program üzerinden bağlanacağınız müzik ve ortam mağazaları, servisler ve web sitelerinden ke?fedebileceksiniz.

Kırmızı, mavi ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan yeni Philips GoGEAR SoundDot serisi, 69,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Özellikler

MP3, WAV, WMA format desteği
2 GB Nand Flash Bellek
USB 2.0
3,5 mm ses bağlantısı
LED gösterge ışığı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT