Yeni Profilo Kurutma Makinesi Isı Pompası Teknolojisi

Yeni Profilo Kurutma Makinesi Isı Pompası Teknolojisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Profilo Kurutma Makinesi Isı Pompası Teknolojisi

Tarihler: 20 Şubat 2018 Salı ~ 20 Nisan 2018 Cuma

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2018 ~ Nis 20, 2018

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin geniş aileleri de düşünerek tasarlanmış 8 Kg kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi, A++ enerji sınıfı ve ısı pompası teknolojisiyle büyük tasarruf sağlıyor.

Profilo, özellikle soğuk kış günlerinde çamaşır kurutma derdi ile baş edemeyenleri yepyeni Çamaşır Kurutma Makinesi ile tanıştırdı. Son teknoloji ile geliştirilmiş ısı pompalı çamaşır kurutma makinesi, dokunmatik dijital ekranı ile de dikkat çekiyor.

Isı pompası teknolojisine sahip Profilo Kurutma Makinesi, sahip olduğu kompresör sistemi sayesinde ısıtıcıya gerek olmadan kurutma için ihtiyaç olan sıcak havayı tambura veriyor ve eşyalar hem yıpranmadan hem de daha az enerji harcanarak kurutuluyor.

Çamaşır Asma Derdi Son Buluyor!

Ekspres 40’ hızlı kurutma programı ile de okul çağında çocuğu olan ve her gün onların kirli çamaşırlarıyla boğuşan hassas annelerin imdadına yetişen Profilo Kurutma Makinesi ile çamaşır asma derdi de sona eriyor.

Yünlüler, havlular ve spor giysiler için geliştirilmiş özel programları ile çamaşıra göre kurutma yönteminin belirlenebildiği Profilo Kurutma Makinesi, farklı kurutma ayarları ile çamaşırları istenilen seviyeye göre kurutuyor ve ütüye hazırlıyor. Ayrıca Kırışık Azaltma Sistemi de çamaşırları program sona erdikten sonra 60 dakika boyunca kırışmadan muhafaza ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT