Yeni SEAT ATECA

Yeni SEAT ATECA

Tarihler: 18 Ekim 2016 Salı ~ 18 Aralık 2016 Pazar

Firma: SEAT

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2016 ~ Ara 18, 2016

SEAT’ın SUV sınıfındaki ilk temsilcisi olan ve günlük şehir yaşamı için mükemmel bir seçenek sunan SEAT ATECA, çok yönlülüğü, belirgin tasarımı, kullanıcılarına sunduğu dinamik sürüş keyfi, güvenlik ve konfor özellikleri ve yenilikçi yardımcı sistemleriyle sınıfının iddialı modelleri arasında yerini alıyor.

Yeni SEAT ATECA, Kasım ayında Türkiye’de 84 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İspanyol markasının ilk SUV’u olan ATECA kendinden emin ve incelikli tasarımıyla dikkat çekerken, yüksek kalitedeki iç kısmı ise her yolculuğu gerçek bir keyfe dönüştürüyor. Son teknoloji yardımcı sistemler güvenlik ve rahatlığı artırıyor ve ATECA'yı segmentindeki en yenilikçi SUV'lardan biri yapıyor.

SEAT ATECA, Türkiye’de geniş bir motor yelpazesi ile satın alınabilecek; 115 hp ile 190 hp arasında değişen benzinli veya dizel motor, önden çekişli ya da dört çeker, manuel veya DSG şanzımana sahip versiyonlarıyla satışa sunulacak.

Çok kapsamlı teknoloji seçenekleri, Full LED farlardan, yenilikçi Trafik Sürüş Asistanı ve Şehir İçi Acil Frenleme Fonksiyonu gibi geniş güvenlik ekipmanlarına, 8 inç dokunmatik ekrandan Full Link bağlanabilirlik özelliğine sahip son nesil bilgi-eğlence sistemlerine kadar geniş bir pakete uzanıyor. Üç donanım serisi, her zevke uygun en üstün kalite materyal ve renk seçenekleri sunuyor. Bu serinin en üst versiyonu ise ATECA ile satışa sunulan XCELLENCE paketi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT