Yeni Sezon Ürünlerinde Anneler Günü Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Sezon Ürünlerinde Anneler Günü Kampanyası

Tarihler: 06 Mayıs 2015 Çarşamba ~ 10 Mayıs 2015 Pazar

Firma: Aker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2015 ~ May 10, 2015

Aker, 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ndaki desen ve renk kombinasyonuyla kendine özen gösteren annelerin şıklığını tamamlıyor. Annesini mutlu etmek isteyenlerin tercihi Aker, kalite ve şıklığın yanı sıra farklı özellikleriyle de öne çıkıyor. 01 - 12 Mayıs tarihleri arasında her 250 TL’lik alışverişe anında 50 TL indirim uygulanıyor.

Yeni sezon ürünlerde Anneler günü indirimi

Çanta, eşarp, şal ve giyim koleksiyonu ile birçok hediye seçeneği sunan Aker; renklerin en taze haliyle desenlere yansıyan narin beyaz, kayısı turuncusu, keten yeşili ile botanik bahçesinde seru¨vene çıkıyor. Lila, mercan, ekru, mint ve hayat dolu sarı tonları renklerin hikayesini yeni sezonda cesurca anlatıyor.

COOL-EX teknolojisine ve pamuk-ipek karışımına sahip Aker Yaz Serinliği eşarpları sayesinde, sıcak yaz gu¨nleri bahar serinliğinde yaşanıyor. Sadece Aker tarafından u¨retilen kendinden desenli su geçirmez eşarplar ile şıklık ve zarafet anneler için üretiliyor.

Eşarbıyla ruh ikizi çantalar

Çanta ve eşarbın seru¨veni şıklığına önem veren modern Aker kadınının yeni gözdesi. Deri ve ipeğin asil birlikteliği, zevkli uyumuyla birleşerek çantayı sonsuza dek değiştiriyor. Yenilikçi desenlere gold zincir, deri kulp ve fermuar formlarının eşlik ettiği Aker Çantalar, bu sezon da şıklığı yeni bir boyuta taşıyor.

Aker ürünlerini, seçkin satış noktaları ve Aker Mağazaları’nda bulabilirsiniz.
http://aker.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT