Yeni Sezonda Derimod 'Asi ve Şık'

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Sezonda Derimod 'Asi ve Şık'

Tarihler: 03 Eylül 2013 Salı ~ 03 Kasım 2013 Pazar

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2013 ~ Kas 3, 2013

Yeni sezon ayakkabı koleksiyonunda ağırlıklı olarak ‘western’ ve ‘grunge’ tarzlarının yansıması botlara yer veren Derimod, asi ve şık bir sezona adım atıyor.

Derimod 2013-2014 sonbahar kış ayakkabı koleksiyonuyla sezona sınırları zorlayan iddialı bir başlangıç yapıyor. Türk kadınlarının en sevdiği akımlardan biri olan western, Derimod’un yeni sezon koleksiyonunda ön plana çıkan ana temalardan biri olarak dikkat çekiyor.

Siyahın yanında kahve, camel ve bronz renklerinin çok güçlü bir şekilde hissedildiği western botlar, sezonun gözdesi İspanyol paça pantolonlar, mini etekler, elbiseler ve ekose gömleklerle kombine edilerek cool ve şık birer alternatif sunuyor. Eskitilmiş deri ile vintage bir havaya bürünen western botlar sadece günlük değil iddialı gece elbiseleriyle de modaya yenilikçi bir yaklaşım getiriyor.

90’lardan günümüze taşınan grunge tarzın yansıması postallar ise bu sezonun bir diğer ana akımı olarak Derimod vitrinlerinde yerini alıyor. Bakır, bronz ve golden yansımalarla sokak modasına özgü şıklık vaad eden Derimod, farklı formlardaki zımba uygulamalarla grunge botları daha gösterişli ve feminen bir tarzda sunuyor. Metalik renklerin ön plana çıktığı postallarda ördek başı ve military yeşilin yanı sıra metallerle süslenmiş siyah güçlü bir şekilde yer alıyor.

Ayrıca her dönem rahatlığı ile kadınların vazgeçilmezi olan babet ve lofer’lar da zengin koleksiyonu ile Derimod vitrinlerinde yerini almaya hazırlanıyor.

www.derimod.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT