Yeni Taban teknolojisi HOVR ile Yer Çekimine Meydan Okuyor!

Yeni Taban teknolojisi HOVR ile Yer Çekimine Meydan Okuyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Taban teknolojisi HOVR ile Yer Çekimine Meydan Okuyor!

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 19 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Under Armour

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Nis 19, 2018

Yüksek performans sağlayan tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, son ürünü HOVR ile koşu ayakkabısı teknolojilerinde fark yaratıyor. Yenilikçi yastıklama teknolojisi sayesinde maksimum enerji dönüşü sağlayan ayakkabı, darbe emilimi özelliğine sahip tabanıyla da sporcuların koşu sırasında konforunu ve performansını en üst seviyeye çıkarıyor.

Global performans spor giyim, ayakkabı ve aksesuar markası Under Armour, geliştirdiği koşu ayakkabısı UA HOVR’ı tüketicilerle buluşturuyor. Performansın ve teknolojinin zirve noktası olan ayakkabı, HOVR adı verilen taban yastıklama teknolojisi ile kullanıcılara enerji dönüşü sağlıyor ve böylece sıfır yerçekimi hissi sunuyor.

Under Armour’ın Micro G ve Charged Cushioning’ten sonra üçüncü taban yastıklama teknolojisi olan HOVR’ın sahip olduğu enerji ağı sayesinde orta tabanın şekli korunuyor, Böylece güçlü bir enerji dönüşü sağlanıyor. Bisiklet şortlarından ilham alınarak üretilen ve her koşuda rahatlık düzeyini artıran benzersiz ve ultra nefes alabilen SpeedForm üst kısma sahip ayakkabıda, darbe emilim özelliğine sahip yumuşak taban ise yorgunluk hissini azaltarak performansı en üst seviyeye çıkarıyor.

Dayanıklılık, yastıklama ve enerji dönüşümünün mükemmel uyumunu yansıtan HOVR, Phantom ve Sonic olmak üzere 2 farklı model ile Şubat ayında raflarda yerini alacak.

HOVR ilgili daha fazla bilgi için http://www.underarmour.com.tr’yi ziyaret edebilir, Instagram @underamourturkey hesabını ve Facebook sayfası Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT