Yeni Ülker Laviva İle Hayatı Dolu Dolu Yaşa

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Ülker Laviva İle Hayatı Dolu Dolu Yaşa

Tarihler: 28 Ekim 2013 Pazartesi ~ 28 Aralık 2013 Cumartesi

Firma: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2013 ~ Ara 28, 2013

Lider çikolata markası Ülker, yeni ürünü Laviva ile çikolata deneyiminde yepyeni bir sayfa açıyor. Laviva, yoğun bitter çikolata kreması, yumuşak kakaolu bisküvi ve dolgulu sütlü çikolatanın uyumundan oluşuyor.

Lider çikolata markası Ülker, yeni ürünü Laviva ile çikolata deneyiminde yepyeni bir sayfa açıyor. Laviva, hayatı dolu dolu yaşayan çikolata severler için özel olarak üretildi. Laviva, ağızda yoğun bir tat bırakan bitter çikolata kreması, yumuşak kakaolu bisküvi ve dolgulu sütlü çikolatanın büyüleyici birlikteliğinden oluşuyor. Laviva’nın ağızda hızla eriyen ve ferahlık hissi veren bitter kremasına çikolata severler hayran olacak.

Ülker Laviva, duyguların doyasıya yaşandığı her ana çikolata tadı katacak. Mutlu, eğlenceli, heyecanlı, komik, maceraperest… Hayatı dopdolu yaşayan çikolata severler Laviva’dan vazgeçemeyecek.

Ülker Laviva ile eşsiz bir çikolata deneyimine hazır olun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT