Yeni Yıl Alışverişi Şölene Dönüyor

Yeni Yıl Alışverişi Şölene Dönüyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıl Alışverişi Şölene Dönüyor

Tarihler: 26 Aralık 2017 Salı ~ 26 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2017 ~ Şub 26, 2018

Kozmetik alışverişinin vazgeçilmez adresi Boyner, yeni yıla sayılı günler kala özel kampanyalar, indirimler ve heyecan verici sürprizler sunmaya devam ediyor. Boyner’in, yeni yıla özel hazırladığı, içerisinde kozmetik tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünlerden oluşan setler avantajlı fiyatlarıyla yeni yıl alışverişini şölene dönüştürüyor.

Estee Lauder’ın yılbaşı için hazırladığı ve özel bordo çantası ile sunduğu, içinde göz farı gündüz ve gece seti, allık, 2 adet ruj, maskara, gece serumu, göz makyajı temizleyicisi olan 1700 TL değerindeki set, bir büyük boy Estee Lauder parfüm alışverişi karşılığında 329 TL’lik avantajlı fiyatıyla komzetikseverlerle buluşuyor.

Maskara, ruj, göz makyaj temizleyicisi, far paleti, serum, 10 ml La Vie est Belle parfüm, göz kalemi, allık, göz serumu, gece maskesi, gündüz kremi ve serum gibi 13 farklı ürün içeren 1.300 TL değerindeki Lancome Beauty Box 1 büyük boy Lancome parfüm ya da 400 TL’lik Lancome ürün alışverişi karşılığında 219 TL olarak sunuluyor.

Clinique Make-up Value set ise özel pembe çantası, içindeki far paleti, maskara, göz kalemi, ruj, nemlendirici gibi ürünleri ve 179 TL’lik fiyatıyla en çok ilgi gören kozmetik setlerden biri olarak öne çıkıyor.

Clinique’in Boyner’e özel ürünü Clinique Chubby Lash Mascara ikili makyaj setinde yer alan, Pretty Easy Likit eyeliner ince uçlu fırçası sayesinde yoğun renk vererek gözlerde pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Chubby Lash Jumbo Jet maskara ise kalın fırçası sayesinde dolgun, hacimli ve göz dolduran kirpikler yaratıyor. Bu çok özel ikili set 49 TL’lik özel fiyatıyla satışa sunuluyor.

Dünya markalarının Boyner’e özel ürünleri kozmetik alışverişini ulaşılabilir kılıyor. Güzelliğin adresi Boyner, aynı zamanda makyaj modasındaki son trendleri dünya markalarının ‘’sadece Boyner’e özel’’ ürünleri ile müşterileriyle buluşturuyor.

Clarins’in sadece Boyner’e özel seti Clarins Golden Box da hem içeriği hem de 299 TL’lik özel fiyatıyla oldukça ilgi görüyor. Bu özel set, maskara, ruj, göz makyajı temizleyicisi, nemlendirici, concealer, far paleti, allık, göz kalemi gibi ürünler içeriyor.

Boyner’e özel diğer bir ürün olan Marc Jacobs Divine Decadence EDP lüks ve cazibenin ruhunu tanımlayan kokusuyla sizi büyülü dünyasına davet ediyor.

Çarpıcı güzellik için kaliteli makyaj ürünleri, cildin yapılanması ve yenilenmesi, nem dengesinin sağlanması için cilt bakım kremleri, birbirinden özel parfümler, saçlar için son teknolojiyle tasarlanmış ürün ve ekipmanlar Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de yeni yıla özel avantajlı fiyatlarla sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT