Yeni Yıl İçin Aradığınız Herşey Boyner'de

Yeni Yıl İçin Aradığınız Herşey Boyner'de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıl İçin Aradığınız Herşey Boyner'de

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 19 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Şub 19, 2018

Yeni yıl için geri sayım başladı. Yılbaşı gecesi “Ne giysem?” telaşı ve “Ne hediye seçsem?” kararsızlığını da beraberinde getirdi. Yılın en coşkulu günleri Boyner’in capcanlı kış koleksiyonları ile daha da renkleniyor.

Boyner, dünyaca ünlü markalar ve Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markalara ait seçeneklerle yeni yıl öncesi alışveriş telaşını keyfe dönüştürüyor.

Boyner kış koleksiyonunda yer alan ipek bluz ve elbiseler, deri etek, ceket, pantolonlar, kaban ve paltolar, şık, elegan ve gösterişli tasarımlarıyla yeni yıl gecesi tüm ışıkları üzerine çekmek isteyen kadınlar için göz alıcı alternatifler sunuyor. Yeni yıl ruhunu yansıtan kırmızı, siyah, gold ve ışıl ışıl renklerdeki anahtar parçalar yeni yıl gecesini kadınlar için unutulmaz kılıyor.

Boyner özel markalarına ait kış koleksiyonu, feminen detay ve renklere sahip, gündüzden geceye taşınan, zarif ve iddialı tasarımlarıyla kadınları yeni yıl gecesi de şıklıkta yarıştırıyor.

Net çizgisiyle modern ve dinamik bir koleksiyona sahip olan Fabrika, feminen tarzıyla şehrin ritmini yakalarken günün her anında şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların tercihi House of Camellia, genç, enerjik, eğlenceli, özgün, yaratıcı ve maceraperest ruhunu yansıtan T-BOX, cesur ve cool kadınların markası Black Pepper ve casual giyimin köklü markası Limon Company yeni yıl heyecanına eşlik ediyor.

Ürün ve marka zenginliğiyle her mevsimde keyifli alışveriş deneyimi sunan Boyner; Boyner’e özel markalarının yanı sıra Beymen, US Polo ASSN, Mavi, Koton, Twist, Network, T-Box, İpekyol, Batik, Beymen Business, Beymen Studio, Vero Moda, Pierre Cardin, Dockers, İnci, Tommy Hilfiger, Greyder, Lacoste, Divarese, Camper, Vakko, Clarks, New Balance, Birkenstock, Nine West gibi yüzlerce markanın yeni sezon koleksiyonlarını her zevke ve bütçeye uygun seçeneklerle, 37 şehirdeki 94 mağazasında ve boyner.com.tr’de müşterileriyle buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT