Yeni Yıl Organizasyonlarına Enerji Çözümleri Aksa’dan

Yeni Yıl Organizasyonlarına Enerji Çözümleri Aksa’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıl Organizasyonlarına Enerji Çözümleri Aksa’dan

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Şubat 2017 Pazar

Firma: Aksa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2016 ~ Şub 26, 2017

Yılbaşında kesintisiz eğlenceyi yaşatmak için organizasyonların önceden alması gereken önlemlerden biri de jeneratörler. Zamansız elektrik kesintilerine çözüm sunmasının yanı sıra; sürekli enerji ihtiyacını karşılamaya yardımcı olan Aksa Jeneratör, jeneratör setleriyle büyük tesislerden ev ve sokak partilerine kadar her yerde enerjiyi garantiliyor.

Türkiye’nin lider jeneratör markası Aksa Jeneratör, yılbaşı eğlencesini benzersiz kılacak etkinliklerde enerji ihtiyacını karşılamaya yardımcı oluyor. Aksa Jeneratör ürün grubuyla hem ihtiyaç duyulan enerjiyi sağlıyor hem de mevcut elektriğin kesilmesi durumda enerji desteği veriyor.

Her ortama uygun enerji desteği
Büyük tesislerde, otellerde veya konserlerde kullanılan dizel jeneratörler, şebeke enerjisine yedek güç kaynağı ve sürekli güç kaynağı olarak işlev görüyor. Montaj yapılacak alanın ihtiyacına göre açık tip, sessiz kabinli tip, sessiz konteynerlı tip olarak gruplandırılan Aksa dizel jeneratör, dizel yakıtının parlayıcı özelliğinin olmamasıyla sabit tesislerde ve seyyar iş sahalarında sıklıkla tercih ediliyor.

Aksa Jeneratör sunduğu kiralama olanağı ile yeni yıl heyecanını herkesin kesintisiz yaşamasına olanak sağlıyor. Aksa Jeneratör ile kiralama olanağı da bulunan Aksa Dizel Jeneratör, portatif sürekli güç kaynağı olarak festivallerde, konser düzenlenen alanlarda, stadyumlarda, film setlerinde ve naklen yayın sistemlerinde kullanılabiliyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT