Yeni Yıla Lumberjack Farkı ile Girin!

Yeni Yıla Lumberjack Farkı ile Girin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıla Lumberjack Farkı ile Girin!

Tarihler: 18 Aralık 2015 Cuma ~ 04 Ocak 2016 Pazartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2015 ~ Oca 4, 2016

Yılbaşı demek, her zaman şık davetler demek değildir Sokak partileri de yılbaşının vazgeçilmez kutlamaları arasında yer alır. Siz de 2016’yı sokakta karşılayacaksanız, Lumberjack’in “UrbaNatures” koleksiyonu tam size göre! Şehir insanlarının yeni gözdesi olan “Urbanatures” koleksiyonundan seçeceğiniz bir ürünle yılbaşı gecesi hem çok tarz, hem çok rahat hem de çok şık olabilirsiniz. Doğa esintisini şehre taşıyan “Urbanatures” konseptinin, yılbaşı hediyesi için de iyi bir alternatif olduğunu unutmayın.

Kadın koleksiyonunda yer alan military ve chelsea botlar rahatına düşkün ve aynı zamanda stilinden de ödün vermeyenler için idealken; erkek koleksiyonunda ise maceracı ruhlar için outdoor modeller ön plana çıkıyor. Koleksiyonun gözdesi olan efsanevi River modeli de renkli taban detaylarıyla modern bir şekilde yorumlanarak hem size, hem de sevdiklerinize hitap ediyor. Aynı zamanda waterproof ürünler, biker botlar, casual alternatifler ve daha birçok seçenek Lumberjack’in farklı yorumlarıyla koleksiyonda yerini alıyor.

Türkiye’de de toplam 850 satış noktası bulunan Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, Sport in Street, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve diğer seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT