Yeni Yıla Özel Molton Brown Hediye Setleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıla Özel Molton Brown Hediye Setleri

Tarihler: 13 Kasım 2013 Çarşamba ~ 14 Ocak 2014 Salı

Firma: Molton Brown

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2013 ~ Oca 14, 2014

Birbirinden şık kutuları ve titizlikle seçilmiş özel ürünleri ile Molton Brown hediye setleri, bu yeni yılda sevdiklerinize kendini daha özel ve ayrıcalıklı hissettirecek.

Egzotik kokular eşliğinde uzun banyo ritüelleri için The Bathing Treasures Collection...
Molton Brown’ın en sevilen 12 farklı ürününün seyahat boylarından oluşan The Bathing Treasures Collection hediye seti sevdiklerinizi muhteşem kokular eşliğinde keyifli bir banyo ritüeline davet ediyor. Yorucu seyahatlerde, tatillerde ya da spora giderken ideal boyları sayesinde rahatlıkla taşınabilen birbirinden özel Molton Brown ürünlerinden oluşan The Bathing Treasures Collection şık kutusu ile de harika bir yeni yıl hediyesi. Bu özel setin içinde Molton Brown’ın geniş ürün yelpazesinden Pink Pepper Body Wash, Gingerly Body Wash, Orange&Bergamot Body Wash, Eucalyptus Body Wash, Japanese Orange Bod Wash, Samphire Body Wash, Suma Ginseng Body Wash, Black Peppercon Body Wash, Ylang Ylang Body Wash, Templetree Body Wash, Silverbirch Body Wash sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.

The Pamper and Preen Collection... Yıllara meydan okuyan bir cilt ve ışıldayan bir ten isteyen kadınlara özel...
Kadınlara özel olarak seçilmiş altı parçadan oluşan The Pamper and Preen Collection hediye seti sevdiklerinize komple bir bakım sunuyor. Bu özel setin içinde bulunan Pink Pepper Body Wash ve Pink Pepper Body Lotion eşsiz içerikleri sayesinde cildi en iyi şekilde arındırırken derinlemesine nemlendiriyor ve çevresel etkilere karşı koruyor. Ambrusca Wash&Scrub, argan yağı ile cilt renk tonunu eşitlemeye yardımcı olurken, antioksidan kaynağı ambrusca üzüm ektresi sayesinde ise cildi ölü hücrelerden arındırıp sağlıkla ışıldamasını sağlıyor. Peruvian Maca Anti-aging Hydra Cream, tetra ve oligo peptitler, tamarinde meyve tohumu ve peru maça bitkisi sayesinde sevdiklerinizin cildinin her zaman sıkı ve pürüzsüz görünmesine destek oluyor. Zengin süt ile harmanlanan Milk Soap cildi tahriş etmeden temizlerken; The Pamper and Preen Collection hediye setinin bir diğer ürünü Desert Blossom Intense Hand Rescue, içeriğinde bulunan shea yağı ve mür özü sayesinde nemi hapsedip ellerinizin kurumasını ve tahriş olmasını engelliyor. Tüm cilde yönelik mükemmel bir bakım sunan bu özel set tüm kadınlar için bir kurtarıcı ve mükemmel bir hediye seçeneği...

Frankincence & All Spice Trio Collection... Şık, özel ve keyifli bir ev hediyesi...
Frankincence & All Spice Trio Collection hediye seti baharatlı kokularıyla büyülerken şık görüntüsü ile de evinizin havasını değiştirecek üç farklı üründen oluşuyor. Frankincence&All Spice Hand Wash zengin sığla yağı, yenibahar ve sedir ağacı özleri ile elleri en mükemmel şekilde temizlerken Frankincence&All Spice Hand Lotion ise özel içeriği sayesinde derinlemesine nemlendiriyor. Paçuli, vetiver, yenibahar, kimyon, zencefil ve sığla yağının Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan Frankincence&All Spice Trio Single Wick Candle ise çarpıcı kokusu ile sevdiklerinizi büyülerken görüntüsü ile de yaşam alanlarına şıklık katıyor.

www.mbturkey.com

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT