Yeni Yılda Sevdiklerinizi Sevindirin

Yeni Yılda Sevdiklerinizi Sevindirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Sevdiklerinizi Sevindirin

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Oca 29, 2018

Yılbaşında sevdiklerini eğlenceli, şık ve kullanışlı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler için HP'nin önerisi; akıllı telefondan anında baskı alabilen yeni cep boyutunda fotoğraf yazıcısı HP Sprocket ve dünyanın en ince dokunmatik dizüstü bilgisayarı olan HP Spectre13.

Yeni yılda fotoğraf baskısı almanın en keyifli ve renkli yolunu sunmak isteyenler için HP Sprocket Fotoğraf Yazıcısı siyah ve beyaz seçenekleriyle eğlenceli bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Kullanıcılara akıllı telefon ve tabletlerden bluetooth bağlantısı ile her an her yerden fotoğraf basma olanağı sunan HP Sprocket cebe sığacak kadar küçük.

Şık ve kompakt tasarımı ile her yere taşınabilen HP Sprocket sayesinde arzu edilen her fotoğraf 5 x 7.6 cm boyutlarında anında basılabilir; filtreler, çerçeveler, emojiler, metinler ve birbirinden renkli daha fazla seçenekle kişiselleştirilebilir. Baskısı alınan fotoğraflar ise yapışkanlı arka yüz sayesinde arzu edilen her yerde süsleme ve dekorasyon amaçlı kullanılabilir. Beyaz Sprocket modeli pembe altın rengi vurgular ile şık bir görüntü sunarken siyah renkteki model gümüş rengi detaylar taşıyor.

Yeni yılda sevdiklerine şık ve ince olduğu kadar yüksek performanslı bir bilgisayar hediye etmek isteyenler için dünyanın en ince dokunmatik dizüstü bilgisayarı olan ikinci jenerasyon HP Spectre 13 eşsiz bir seçenek. Spectre 13, 8. Kuşak Intel® Core ™ işlemciler ve dört çekirdekle güçlendirilmiş sofistike bir cihazla kullanıcıların sınırsız çalışmasını ve eğlencenin tadını 4K ekran ve daha yüksek ses ile almasını sağlıyor.

CNC alüminyum ve karbon fiberden yapılmış, roze altın renkli aksanlar ile seramik beyaz veya mikro kenarlı çerçeveleri olan bakır cilalı aksanlarla koyu gümüş seçeneği sunulmaktadır. Hoparlörler, net bir ses ve rahat bir klavye deneyimi elde etmek için tam boyutlu kenardan kenara, arkadan aydınlatmalı klavyenin üzerine yerleştirilmiştir.

En yeni 8. Nesil Intel® Core ™ i5 ve i7 işlemcileri ile hızlı performans, içeriği 1 TB'a kadar PCIe SSD ile yedekleme ve 16 GB LPDDR3 bellek hızıyla çoklu görevler sunuyor. 11,5 saate kadar pil ömrü ve HP Hızlı Şarj teknolojisi ile 30 dakikalık şarjla sıfır pil ömründen yüzde 50'ye kadar şarj etme olanağı sağlıyor.

HP Spectre 13 Dizüstü bilgisayarı KDV dahil 7.999 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT