Yeni Yılda Sürprizler Sizi Bekliyor

Yeni Yılda Sürprizler Sizi Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Sürprizler Sizi Bekliyor

Tarihler: 20 Aralık 2017 Çarşamba ~ 20 Şubat 2018 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2017 ~ Şub 20, 2018

Tchibo, 25 Aralık Çarşamba gününden itibaren www.tchibo.com.tr internet mağazasında, 444 28 26 telefonla sipariş hattında ve tüm Tchibo mağazalarında yerini alacak “Yeni Yıla Yeni Sürprizler” koleksiyonuyla takipçilerini farklı hediye seçeneklerinin yanı sıra İskandinav rahatlığı vurgulayan ürünlerle buluşturuyor.

Her hafta yenilenen temalarıyla farklı, fonksiyonel, zarif ve şık ürünler sunan Tchibo, 25 Aralık Çarşamba gününden itibaren takipçilerini “Yeni Yıla Yeni Sürprizler” koleksiyonuyla buluşturuyor. İskandinavların rahatlığını vurgulayan “Hygge” stilini evlere taşıyan koleksiyonda; soğuk günlerde içinizi ısıtacak dekoratif parçalar, pelüş pijama takımları, mutfak yardımcıları, güzellik ve sağlık ürünleri bulunuyor. Tchibo’nun vazgeçilmezi organik pamuklu, Lenzing Viscose® ve DOĞA DOSTU GOTS sertifikasına sahip ürünlerin de sunulduğu koleksiyonda, sevdiklerine güzel bir sürpriz yapmak isteyenler için özel fiyatlı hediye setlerine de yer veriliyor.

Tchibo'nun “Yeni Yıla Yeni Sürprizler” koleksiyonu yeni yıla girerken evine ve gardırobuna yenilik katmak isteyenler için her yaşa ve her zevke uygun, farklı alternatifler barındırıyor. Sevimli ayıcıklarla süslü çocuk ürünleri, sıcacık bir kış vadediyor. Lenzing Viscose® kumaşıyla yumuşak dökümlü bluzlar ve belden bağlamalı pantolonlar, yumuşacık ev terlikleri kadınlara günün her saati rahatlık sunuyor.

Koleksiyondaki pijama takımı, rahat pantolon, ev ayakkabısı gibi ürünler erkeklerin gardırobuna klasik parçalar ekliyor. Zarif kutlama sofraları için simli ışıltılar barındıran Amerikan servis setleri, şerit örtüler ve tealight mumlukların yer aldığı koleksiyonda, keyifli sunumlar hazırlayabilmeniz için peynir tahtası, profesyonel aşçı bıçağı, menü ve tablet tutucu, emaye fırın kabı gibi ürünler de bulunuyor.

Tchibo takipçilerine yılın son sürprizini keyifli bir yılbaşı çekilişiyle yapıyor. 31 Aralık’a kadar Tchibo mağazalarından ya da www.tchibo.com.tr internet mağazasından alışveriş yapanlar her 100 TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkı kazanıyor. Hediyeler ise şöyle: 3 adet iPhone 7 (32 GB), 5 adet Cafissimo LATTE Kahve Makinesi, 3 adet iPad Mini 4 (128 GB), 5 adet Sıcak Hava Fritözü, 5 adet Kablosuz Buharlı Ütü, 5 adet Smoothie Makinesi, 5 adet Katlanabilir Mobilya Seti.

Tchibo’nun “Yeni Yıla Yeni Sürprizler” koleksiyonu 25 Aralık’tan itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında takipçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT