Yeni Yılda Yüzünüzü Güldürecek En Güzel Hediyeler

Yeni Yılda Yüzünüzü Güldürecek En Güzel Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılda Yüzünüzü Güldürecek En Güzel Hediyeler

Tarihler: 12 Aralık 2017 Salı ~ 12 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2017 ~ Şub 12, 2018

Yeni yıl heyecanı büyükler kadar çocukları da sardı. Boyner, çocukları havalara uçuracak yüzlerce hediye seçeneği ile hem çocukların hem de anne-babaların yeni yıl heyecanı ve coşkusuna eşlik ediyor.

En sevilen moda markalarının seçili koleksiyonlarını ve özel tasarım markalarını miniklerle buluşturan Boyner, yeni yılda da çocukları birbirinden renkli, eğlenceli ve tarz sahibi giyim, ayakkabı ve çanta koleksiyonlarıyla buluşturuyor.

Boyner özel markalarından Funky Rocks, Pink and Orange, North of Navy son moda alternatifleri, soğuk kış günlerine yönelik fonksiyonel detayları ve uygun fiyatları ile her zaman olduğu gibi yeni yıl hediye alışverişinde de çocukların ve anne-babaların vazgeçilmezi olacak.

Sadece Boynerler’de yer alan ve kız çocuklarının sevgilisi Barbie, en şık ve en son moda modelleri ile kız çocuklarına alınacak en özel yeni yıl hediyeleri arasında yer alıyor. Kız çocuklarının diğer bir vazgeçilmezi Monster High karakterlerinden ilham alan ve sadece Boynerler’de satılan Monster High koleksiyonu ise trendy modelleri ile ve Boyner’e özel fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Boyner’in özel markası Limon’un kız ve erkek çocuklara yönelik zengin ve uygun fiyatlı koleksiyonu da farklı ve renkli seçenekleri ile yeni yılda miniklerin kalbini fethedecek hediyelerden…

Çocukları yeni yılda mutlu edecek birçok farklı hediye seçeneği barındıran Boyner, hem spor yapan hem de sportif giyinmeyi seven çocuklar için de birçok alternatif sunuyor. Boyner; Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Reebok, Skechers ve New Balance, Pinkstep, Lumberjack, Gigi, Dockers, Tommy Hilfiger, Camper, Converse, Clarks gibi dünyanın en iyi markalarının farklı renk ve modelleri ile çocukların enerjisini doruğa çıkarıyor.

Boyner çocuk koleksiyonunda yer alan mont, kaban, bot ve giyim koleksiyonları da anne-babaların çocukları için tercih ettiği yeni yıl hediyelerinden…

Soğuk kış günlerinde minikler, Benetton’un renkli ve sımsıcak tutan montları ile renkli ve sıcak bir mevsim yaşayacak. Harley Davidson’ın Boyner’e özel çizmeleri ile Lumberjack’in farklı seçenekteki botları, rahatlıkları ile çocuklara maksimum konfor sunacak. Columbia’nın ayakkabı ve montları ise çocukları soğuğa karşı koruyan birçok farklı teknolojik özelliği ile bu sezonda da öne çıkacak. Minikler, Koton’un çocuk modasını yansıtan birbirinden güzel trikoları ile sımsıcak bir kış geçirirken şıklıklarına şıklık katacaklar.

Çocukları mutlu edecek en özel yeni yıl hediyeleri zengin seçenekleri ile Boyner’ler ve boyner.com.tr‘de sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT