Yeni Yıldan Farklılık Dileyenlere

Yeni Yıldan Farklılık Dileyenlere

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yıldan Farklılık Dileyenlere

Tarihler: 14 Aralık 2015 Pazartesi ~ 14 Şubat 2016 Pazar

Firma: Pernigotti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2015 ~ Şub 14, 2016

155 yıllık tecrübesiyle İtalya’nın en köklü markalarından Pernigotti, yeni yıla girerken ilham verici bir hediye seçeneği olacak. Pernigotti’nin farklı Gianduia çikolatası, sizi ve sevdiklerinizi yeni deneyimlere ve tatlı zaferlere hazırlayacak. Her damak zevkine uygun çeşitleri ile Pernigotti, yeni yıla güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayacak.

Eşsiz lezzeti ile Pernigotti, yeni yılda hayata farklılık katmak isteyenlere eşlik edecek. Özel anlara yaraşır doğallığı ve eşsiz fındık lezzeti ile Pernigotti, yeni yıl kararlarınızı alırken size ilham verecek. Pernigotti, hem kendiniz, hem de sevdikleriniz için damak tadınıza hitap edecek ve unutulmazlar arasına girecek seçkin bir hediye olacak.

155 yıldır kalitesinden ödün vermeyen Pernigotti’nin farkı, pürüzsüz bir dokuya ve ağızda yayılan fındık lezzetine sahip Gianduia tarzı çikolatasından ileri geliyor. Bu lezzeti bugün de sürdürmek için Pernigotti, yalnızca yüksek kaliteli fındıklar ve kakao, şeker pancarından elde edilen şeker ve doğal vanilya kullanıyor. İçine doğallığına gölge düşürecek malzemeler asla eklemiyor.

Her damak zevkine uygun çeşitleri ve zarif görüntüsüyle Pernigotti, yeni yıldan yeni deneyimler, tatlı zaferler ve mutluluk dileyenler için güzel bir başlangıç olacak.

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT