Yeni Yılı Banana Republic'in Zarif Stiliyle Karşılayın

Yeni Yılı Banana Republic'in Zarif Stiliyle Karşılayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılı Banana Republic'in Zarif Stiliyle Karşılayın

Tarihler: 13 Kasım 2017 Pazartesi ~ 13 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Banana Republic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2017 ~ Oca 13, 2018

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, yılbaşına şıklığıyla damgasını vurmak isteyenlere sesleniyor. Banana Republic'in kadın ve erkek koleksiyonlarındaki zarif parçalar gardıroplara yepyeni bir stil katacak.

Yeni yıla seçkin tarzıyla damga vurmak isteyenler için birbirinden şık kadın ve erkek koleksiyonları sunan Banana Republic, soğuk kış günlerine ipek kaşmir ve merinoyla sıcacık bir dokunuş katıyor.

Banana Republic'in kadın koleksiyonunda yer alan merino yün kazaklar, pek çok model ve renk alternatifiyle göz dolduruyor. Sloan pantolonların “power strech” özellikli kumaşları, vücuda şekil veren, düşük belli ve dar kesimli fit bir görünüm sunuyor. Her güne ayrı bir tarz katma imkanı sunan, vücut hatlarıyla birleşerek stili tamamlayan gömlek ve bluzlar ise Banana Republic kadınının şıklığını pekiştiriyor.

Erkek koleksiyonunun vazgeçilmezi chino pantolonları rüya gibi bir rahatlık sunarken, ipek kaşmir karışımlı, sezonun en moda renkleriyle tasarlanmış şık kazaklarla kombinleniyor. Banana Republic erkeğinin maskulen tarzını yılbaşı şıklığıyla birleştirecek yepyeni parçalar göz dolduruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT