Yeni Yılın En Güzel Hediyeleri Samsung’da

Yeni Yılın En Güzel Hediyeleri Samsung’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılın En Güzel Hediyeleri Samsung’da

Tarihler: 17 Aralık 2015 Perşembe ~ 17 Şubat 2016 Çarşamba

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2015 ~ Şub 17, 2016

Samsung Electronics, hayatı kolaylaştıran son teknoloji ürünleri ile yeni yılda da kullanıcılara eşsiz deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Yılbaşının yaklaşmasıyla, herkes sevdiklerini mutlu edecek sıradışı bir hediyenin peşine düşüyor. Samsung’un en yeni cihazları Galaxy Tab S2, Gear S2, Kablosuz Şarj Standı ve Level On Wireless Kulaklık en cazip yeni yıl hediyeleri arasında yer alıyor. Son teknoloji mobil ve giyilebilir cihazların yanı sıra şık aksesuarlar her anı zenginleştirecek hediye alternatifleri arasında.

Yeni yıl anılarını Galaxy Tab S2 ile yakalayın
Galaxy Tab S2'nin 8MP kamerası ve f/1.9 diyafram açıklığına sahip lensi, loş ortamlarda bil hiç olmadığı kadar parlak ve net fotoğraflar ve videolar çekme imkanı sunuyor. Tablet, sahip olduğu geniş Super AMOLED ekranı sayesinde, çekilen fotoğraf ve videoların mükemmel netlikle görüntülenmesini sağlıyor. Galaxy Tab S2'nin 4:3 oranlı geniş ekranı, kitap okumaya meraklıları da mutlu ediyor. Ekran parlaklığını ayarlamak için Okuma Moduna geçiş ve duvar kağıdını değiştirme seçeneğiyle cihaz, gözlerdeki baskıyı azaltarak ideal bir e-kitap okuma ortamı oluşturuyor.

Yılbaşı geri sayımına Gear S2 ile başlayın.
Zarif tasarımı ve şıklığının yanı sıra Gear S2,dönen çerçeve ve rahat kullanım özelliğiyle hayatı kolaylaştıran bir hediye seçeneği haline geliyor. Hareketli ve etkileyici tasarıma sahip olan Gear S2, günlük hayatın akışını kolayca takip edebilme olanağı sağlıyor. Akıllı saatin döndürülebilir çerçevesi ve yan kontrol düğmeleri bildirim ve uygulamalara kolay erişim imkanı sağlarken, uygulamalar arası geçiş, uzun mailleri okuma, bir haritayı yakınlaştırma, müzik ses kontrolü gibi fonksiyonlarda rahat bir kullanım deneyimi yaşatıyor. Gear S2, yeni yılda daha sağlıklı bir yaşama başlangıç yapmak isteyenler için de iyi bir seçenek haline geliyor. Kullanıcılara günlük spor faaliyet seviyelerini, kalp atış hızını, su ve kafein oranı miktarını izleme olanağı sunan Gear S2, kullanıcıların her daim fit kalıp, formlarını koruyabilmelerine destek oluyor.

Samsung kablosuz şarj standı ile eğlenceniz yarım kalmasın
Özgün ve hoş tasarıma sahip Samsung kablosuz şarj cihazı kolay taşınabilir özelliğiyle kullanıcılarını asla yarı yolda bırakmıyor. Kablsuz sarj standı ile Note 5 ya da S6 edge+’ınızı şarj etmek için, telefonları sadece şarj cihazı üzerine koymak yeterli oluyor. Böylece cihaz, kablolarla başı dertte olan kullanıcıların şarj sorununa en pratik çözümü sunuyor.

Daha fazla bilgi için samsung.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT