Yeni Yılın Özgün ve Minimal Yaşam Alanları

Yeni Yılın Özgün ve Minimal Yaşam Alanları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Yılın Özgün ve Minimal Yaşam Alanları

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 19 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: addresistanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Şub 19, 2018

İlham veren renkler canlı tonlar ile buluşarak soğuk günlere sıcak bir dokunuş yapıyor. Işıltılı tasarımların sade çizgilerle buluştuğu dekorasyon ürünleri mekanlara farklı bir boyut katıyor. Estetiğin uyumlu renklerle zenginleştirildiği formlar evlerin en dikkat çeken parçaları arasında yerini alacak. Bu kış evler addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’ yle daha trend ve modern bir havaya bürünecek.

Zamana karşı gelen doğal görünümlü tasarımlar evlerde hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor. Yalın görünümlü ve doğal tonlarda olan tasarımlar doğanın gücünü evlere taşıyor. Ahşap mobilyalar yeşil ve beyaz renk natürel tonlarla bir araya gelerek sıcak aynı zamanda ferah yaşam alanları yaratacak.

Özenle hazırlanan ve herkesin bir araya geldiği özel sofraları renklendirmenin şimdi tam zamanı…Yaşam alanlarının estetik duruşunu yemek masalarına taşıyacak gümüş ve beyaz tonda tabakalar, renkli bardaklar yemeklerinizi şölene çevirecek. Doğanın zenginliğini yansıtan yeşil tonda aksesuarlar masanın zarafetini tamamlayacak dokunuşlardan.

Natürel tonlardaki aksesuarlar ilham veren duruşuyla yaşam alanlarında sıcak ve ferah bir ortam yaratacak. Ocak ayının öne çıkan trendleri gold, beyaz ve ahşap tasarımlar olurken, farklı tarz ve boyutlarda mumlar da evlerin baş köşesinde yerini alacak.

Evde yaşam keyfini arttıran rahat koltuklar, farklı tarz ve renklerde ki koltuk şalları yastıklar ile bir araya gelerek tasarımın ruhunu yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT