Yenilenen Akıllı Ütü Ailesi Şimdi Her Zamankinden Daha Güçlü ve Hızlı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yenilenen Akıllı Ütü Ailesi Şimdi Her Zamankinden Daha Güçlü ve Hızlı

Tarihler: 21 Mart 2013 Perşembe ~ 21 Mayıs 2013 Salı

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2013 ~ May 21, 2013

Dünyanın 1 numaralı ütü markası* Philips’in ısı ayarı derdini ortadan kaldıran ve Akıllı Çip teknolojisine sahip Akıllı Ütüleri yenilendi!

Isı ayarını otomatik olarak kendi yapan, tüm kumaşlar için en doğru sıcaklığı sağlayarak en inatçı kırışıklarda bile mükemmel sonuçlar alınmasını sağlayan Philips Akıllı Ütü Ailesinin yeni nesil üyeleri GC9222, GC9246 ve GC9545, akıllı ütülerin tüm özelliklerini bir üst seviyeye taşıyor. Enerji tasarrufunun yüzde 40’a vardığı Akıllı Ütülerde, buhar basıncı 6,5 bar’a, şok buhar gücü de 360 grama kadar çıkıyor (GC9545). Isı ayarını otomatik yaparak kullanım kolaylığı sunan ve ütüleme talimatlarına son veren Philips Akıllı Ütü Ailesi, ütünün ısınmasını ya da soğumasını beklemeye gerek kalmadan, farklı kumaşları ard arda ve hızla ütüleyebilmenizi sağlıyor. Tüm hassas kumaşları yakmadan ve bozmadan ütüleyen Akıllı Ütülerin sırrı, Akıllı Çip Teknolojisi’nde saklı. Buharın ütü tabanından çıkana kadar her zaman en uygun sıcaklıkta kalmasını sağlayan bu teknoloji, ütünüzün ne damlatacak kadar soğuk ne de kumaşınızı yakacak kadar sıcak olmasını engelliyor. Böylece yüksek basınçlı buharla hem mükemmel bir ütü sonucu elde ediyorsunuz hem de kumaşlarınızı koruyorsunuz.

Philips Akıllı Ütülerin ısı ayarını ortadan kaldırması, kullanımlarını da kolaylaştırıyor: Açma/kapama, su tankı doluluk ve kireç temizleme uyarısı olmak üzere sadece 3 tuşu bulunan Philips Akıllı Ütüler, 40 derecelik kazan açısı sayesinde bilek ağrısını önlüyor, kordon ve prizlerin saklandığı bölmesi sayesinde de estetik bir görünüm sunuyor.

Uluslararası kuruluşlar tarafından test edilen ve onaylanan** Philips Akıllı Ütüler, tüm giysilerinizi yakmadan, bozmadan, lekelemeden ve hızlı bir şekilde ütülüyor ve her zaman en iyi sonucu veriyor. Size de sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmak kalıyor!

Neden Buhar Kazanlı Ütü?

Buhar kazanlı ütüler, kazana doldurulan suyun yüksek sıcaklıkta ve basınçta buhara dönüştürülmesi nedeniyle 2 kat daha hızlı ütüleme yapılmasını ve kat kat kumaşların tek seferde kolayca ütülenmesini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT