Yeniyıl Öncesi Home Store’da Büyük Kış İndirimi

Yeniyıl Öncesi Home Store’da Büyük Kış İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeniyıl Öncesi Home Store’da Büyük Kış İndirimi

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Şubat 2017 Pazar

Firma: Home Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2016 ~ Şub 26, 2017

Türkiye’nin ünlü moda markası Home Store, yeniyıl öncesi tüm ürünlerinde uyguladığı yüzde 50 + yüzde 40 indirimiyle, kalite ve şıklığa önem veren müşterilerini karşılıyor.

Modanın vazgeçilmez adresi Home Store, tercihini her zaman şıklık, konfor ve kaliteden yana kullanmak isteyen takipçilerinin karşısına yüzde 50 + yüzde 40 indirim fırsatıyla çıkıyor.

Desenli, salaş-uzun seçenekli hırkalar, farklı kumaş tercihleriyle tulum ve pantolonlar, birbirinden şık kabanlar ve deri ceketler gibi birbirinden farklı ürünleri bünyesinde barındıran Home Store, yılbaşı öncesi yüzde 50 + yüzde 40 büyük kış indirimiyle sevenlerini bekliyor.

Bu yılbaşında da tüm dikkatler sizin üzerinizde…
Home Store’un özgün tasarımlarından vazgeçemeyen müşterileri, yüzde 50 + yüzde 40 büyük kış indirimiyle ceketlerden elbiselere, çanta ve aksesuarlardan ayakkabılara kadar tüm Home Store ürünlere uygun fiyatlarla sahip oluyor.

Kadınların gardırobunun vazgeçilmezi Home Store, yeni yıla özel yüzde 50 + yüzde 40 indiriminden yararlanmak isteyen müşterilerini, tüm Home Store mağazalarına ve www.homestore.com.tr ‘de bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT