Yepyeni Bir Heyecan 'Vakkorama Beauty'

Yepyeni Bir Heyecan 'Vakkorama Beauty'

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yepyeni Bir Heyecan 'Vakkorama Beauty'

Tarihler: 12 Ekim 2016 Çarşamba ~ 12 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Vakkorama

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2016 ~ Ara 12, 2016

Birbirinden özel koleksiyon ve aksesuarlarıyla sadece moda değil bir yaşam tarzı sunan Vakkorama, gençliğin enerjisini yansıtan yeni ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Shower Gel, Body Splash, Eau de Toilette, Body Lotion’dan oluşan “Vakkorama Beauty” şimdi yepyeni, kıpır kıpır, çok heyecanlı bir deneyim için sizlerle buluşuyor. Lenon’s Berry, Ozon Therapy, Sakura Blossom ve Nautical Spirit olarak 4 ayrı seride hazırlanan Vakkorama Beauty’nin taze, çiçeksi kokularıyla kimi zaman şaşıracak, kimi zaman beklenenin ötesinde eğlenceli ve capcanlı bir yolculuğa çıkacaksınız.

Türkiye’nin gençlere yönelik ilk moda markası Vakkorama, yepyeni bir ürün grubu tasarladı. Koku içeriklerine göre 4 farklı gruba ayrılan Vakkorama Beauty; Shower Gel, Body Splash, Eau de Toilette ve Body Lotion’dan oluşuyor. Tüm gün etksini üzerinde hissedeceğiniz Vakkorama Beauty’nin Shower Gel’i ile güne başlayacak, Body Lotion’un yumuşak dokusuyla rahatlayacak, Body Splash’in canlandıran kokularıyla ferahlayacak, Eau de Toilette ile geceye damga vuracaksınız.

Farklı notalar içeren ürünler koku içeriklerine göre de Lenon’s Berry, Sakura Blossom, Ozon Therapy ve Nautical Spirit olarak gruplanıyor. Tek tek alınabileceği gibi özel çantalarıyla grup olarak da alınabilecek Vakkorama Beauty ürünlerinden Lenon’s Berry ve Sakura Blossom feminen notalar içerirken, Ozon Therapy ve Nautical Spirit unisex bir dokuya sahip. Vakkorama Beauty’nin sade tasarımı ile dikkat çeken ambalajları da koku içeriklerinin dinamizmine göre mor, pembe, mavi ve yeşil olarak gruplanıyor.

Vakkorama Beauty - Lenon’s Berry/ Mor

Lenon’s Berry’nin mor rengi, yapraklı bitkiler, mandalina ve limon, kavun, badem, ananas gibi meyvemsi kokular, orta notalarda ise lotus çiçeği, gül, şakayık, manolya ve menekşe köküyle gelen çiçeksi özlerle bütünleşiyor. Alt notalarındaki şeker, misk ve amber Lenon’s Berry Eau De Toilette, Body Lotion, Duş Jeli ve Body Splash’te feminen duyguları harekete geçirirken, genç ve eğlenceli bir koku vadediyor.

Vakkorama Beauty - Ozon Therapy/ Yeşil

Ozon Therapy, Vakkorama Beauty’nin unisex kokularından biri. Marin, yapraksı özler ve lime üst notalarda yer alırken, orta notalarda hanımeli, yasemin, gül ve sıklamen çiçeksi bir doku ekliyor. Amber, misk ve odunsu kokular ise Ozon Theraphy’e dinamik ve canlı bir his katıyor.

Vakkorama Beauty - Sakura Blossom/ Pembe

Kiraz ağacı çiçeğinin renginden ilham alan Sakura Blossom, baskın notaları mandarin, Hindistan cevizi, portakal çiçeği ve şeftali aromalarını, sardunya, sümbülteber, vanilya çiçeği ve yasemin çiçekleri ile buluşturarak feminen bir hava yaratıyor. Beyaz misk, amber, tonka ve sandal ağacı ile dengelenen Sakura Blossom’un tatlı floral dokunuşları romantik ve duygusal bir his yaratıyor.

Vakkorama Beauty - Nautical Spirit/ Mavi

Nautical Spirit, Vakkorama Beauty’nin diğer unisex kokusu. Seriye mavi rengini veren üst notalarındaki marin ve fresh hissi veren nane, orta notalarda menekşe kökü, lavanta, gül, lilyum, yasemin gibi çiçek özleri ve alt notalarda amber, vanilya, sandal ağacı, bal ve miskle bütünleşip sofistike bir koku sunuyor.

Gençliğe yepyeni bir enerji ve ışıltı getirecek Vakkorama Beauty ürünlerine tüm Vakkoramalar ve vakkorama.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Vakkorama Beauty ürün fiyatları:

Eau De Toilette - 50 ml 115 TL Body Lotion – 220 ml 65 TL Shower Gel – 200 ml 55 TL Body Splash – 280 ml 75 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT