Yepyeni Lego Friends Ürünleri İle Yazın Tadını Çıkarın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yepyeni Lego Friends Ürünleri İle Yazın Tadını Çıkarın

Tarihler: 19 Haziran 2013 Çarşamba ~ 19 Ağustos 2013 Pazartesi

Firma: Lego Friends

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2013 ~ Ağu 19, 2013

Yaz aylarının gelmesiyle çocukların ihtiyacı olan havuz ve deniz oyuncaklarına en iyi öneri Adore Oyuncak’dan geliyor. Bu yaz özellikle kız çocukları Lego Friends’in yepyeni deniz ve havuz temalı oyun setleri ile Heartlake City şehrinin renkli ve eğlenceli dünyasını keşfetmeye devam edecekler.

2013 yazına damgasını vuracak olan Lego Friends’de, Andrea, Emma, Mia, Olivia ve Stephanie ile Heartlake City’de gerçekçi bir role-play oyunu oynarken yaratıcılıklarını keşfedebilecekler. Her birinin kendine özgü karakteri ve ilgi alanları olan bu sevimli LEGO mini figürler, renkli dünyalarını, detaylı ve keyifle hazırlanmış karakter merkezli yeni oyun setleri ile kız çocukların ilgisine sunmaya devam ediyor.

Kalp şeklinde gölün etrafında yer alan Heartlake City’de minikler yepyeni deniz ve havuz temalı oyun setleri ile yazın tadını çıkaracaklar. Çocuklar kimi zaman hayal dünyalarında LEGO Friends kızları ile yat turuna çıkarken, kimi zaman havuz kenarında serinleyebilecekler.

Lego Friends’in eğlenceli dünyası!
Mini Lego Friends bebekleri, oyun-yapı setleri ve daha pek çok sürpriziyle Lego Friends oyuncakları 2013 yaz aylarında da kız çocuklarının fenomeni olmaya devam edecek. Siz de bu eğlenceli dünyanın bir parçası olmaya hazır mısınız?

LEGO Friends 41015 Dolphin Cruiser Fiyatı: 269,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT