Yılbaşı Akşamının En Eğlenceli Anlarını, Samsung WB150F ile Yakalayın ve Paylaşın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Akşamının En Eğlenceli Anlarını, Samsung WB150F ile Yakalayın ve Paylaşın

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Ara 31, 2012

Samsung WB150F ile çektiğiniz en eğlenceli yılbaşı fotoğraflarını, Smart Wi-Fi teknolojisi sayesinde anında paylaşın. WB150F’nin akıllı özellikleri ile, en eğlenceli ve yaratıcı yılbaşı fotoğraflarını siz çekin.

Samsung Electronics, yüksek zumlu WB150F smart fotoğraf makinesi ile kullanıcılara en eğlenceli yılbaşı hediyesini sunuyor. Kullanıcıların fotoğraf çekme, paylaşma ve saklama alışkanlıklarını değiştirecek olan Samsung WB150F, yılbaşı fotoğraflarınızı en iyi kalitede çekmenize ve anında paylaşmanıza olanak tanıyor.

Fotoğraf çekin, anında paylaşın, bulutta saklayın!
Yüksek zumlu Samsung WB150F smart fotoğraf makinesi ile çektiğiniz görüntüleri sabit diske aktarmak için kablolar ile uğraşmak zorunda kalmayacağınız bir yılbaşı hediyesi sunuyor. Otomatik yedekleme fonksiyonu, Samsung Cloud Hizmetleri ve Microsoft SkyDrive’da yer alan ücretsiz veri depolama alanlarından faydalanma gibi özellikler sunan Samsung WB150F ile, yılbaşı fotoğraflarınızı sınıflandırmak ve saklamak çok rahat olacak.

Loş ışıklı partilerde bile en iyi sonucu elde edin
720/30p HD çekim özelliği bulunan Samsung WB150F ile çekilen tüm videoları HD formatta paylaşabilir, Motion Photo (Hareketli Fotoğraf) özelliği ile normal bir fotoğrafta yer alan bir öğeyi canlandırabilir ve karenin içindeki diğer her şeyi durdurabilirsiniz. WB150F’nin çekim şartlarını belirleyen Akıllı Otomatik 2.0 özelliği ile loş ışıklı partilerinizde bile en iyi sonucu almanız garantileniyor.

Samsung WB150F ile yılbaşında çekeceğiniz en unutulmaz fotoğraf ve videoları, Wi-Fi özelliği sayesinde en hızlı ve kolay şekilde Facebook, Picasa gibi sosyal paylaşım ağlarına yükleyebilir ve e-posta yoluyla sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. 18x optik süper zum lensleri bulunan Samsung WB150F, yılbaşının en küçük detaylarını bile olağanüstü netlikte yakalamanızı sağlayacak.

En eğlenceli fotoğraflar için akıllı çözümler
Fotoğraflarınızı daha eğlenceli hale getirmek için biraz yaratıcılığa ne dersiniz?
• Bölmeli Çekim (Split Shot) özelliği ile ekranı üç ayrı kareye bölebilir ve üç farklı görüntüyü harmanlayabilirsiniz.
• Sihirli Çerçeve özelliğini kullanarak, fotoğrafınızı çekeceğiniz kişiyi eğlenceli bir ortamın tam ortasında konumlandırabilirsiniz.
• Resim içinde Resim özelliği ile fotoğraflarınızı, çektiğiniz göz alıcı bir parti fotoğrafının, bir portre fotoğrafının ya da bir videonun içine yerleştirebilirsiniz. Böylece en sevdiğiniz karelerden, kendi fotoğraf kolajınızı yaratabilirsiniz.
• Komik Yüz özelliği ile arkadaşlarınızın yüzlerinden komik görüntüler elde edebilirsiniz.

Samsung WB150F, 599 TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ile kullanıcılarla buluşuyor.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT