Yılbaşı Aksesuarları ve Yepyeni Hediyelik Konseptlerle

Yılbaşı Aksesuarları ve Yepyeni Hediyelik Konseptlerle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Aksesuarları ve Yepyeni Hediyelik Konseptlerle

Tarihler: 20 Kasım 2017 Pazartesi ~ 20 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Tepe Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2017 ~ Oca 20, 2018

Tepe Home, her yıl olduğu gibi yeni yılın göz alıcı ışıltısını evlerinize taşımanız için yeniyıl temalı aksesuarlar ve hediyelik konseptlerinden oluşan yeni ürün koleksiyonunu dekorasyon severlerle buluşturdu.

Türkiye’de yeniyıl alışverişi deyince akla gelen lider markalardan Tepehome; Geniş ürün yelpazesi, farklı fiyat seçenekleri ve ödeme kolaylıkları ile her zevke hitap eden ışıltılı ve renkli ürünleri ile göz alıcı bir koleksiyonun sezon lansmanını yaptı. Her yıl birbirinden farklı “yeniyıl” temaları ile koleksiyon açan Tepehome; 2017 Yeni Yıl lansmanında kırmızı ve yeşilin hakim olduğu geleneksek yılbaşı ürünlerin yanı sıra, beyaz ve gri tonlarının hakim olduğu yepyeni modern konseptin ışıltısını ve yılbaşı ruhunu evlere getiriyor.

Bunun yanısıra hem yeni yıl dekorasyonu göztamamlayıcı objelerin, hemde sevdiklerini mutlu etmek adına özellikli hediye arayışında olanlar için göz kamaştırıcı aksesuarlar Tepehome raflarında yerini almış durumda. Tamamlayıcı dekorda ve hediyelik eşyada; gold, rose ve gümüşi detayların muhteşem ışıltısı ve uyumu ile tasarlanmış yepyeni, birbirinden ihtişamlı ürünler ve eğlenceli figürlü aksesuarlar ile bu yıl dolu dolu bir yılbaşı sizleri bekliyor.

Çeşit çeşit yılbaşı ağaçları , süsleri , şık dekoratif hediyelik eşyalar , hem ahşap hem de ışıltıdan vazgeçemeyen için Tepe Home’un ahşap renkli aksesuarları ile farklı konseptlerde bir çok hediyelikler ile bu yılda hem evinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edecek. İster tüm Tepe Home mağazalarından isterseniz www.tepehome.com.tr online satış sitesinden siz de kendi tarzınızı yansıtan yılbaşı konseptini evinize taşıyabilir, dünya trendleri ile aynı konseptteki ürünlerle yeni yılı sevdiklerinizle en ışıltılı halde karşılayabilirsiniz.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT