Yılbaşı Alışveriş Günleri’ne Geri Sayım Başladı

Yılbaşı Alışveriş Günleri’ne Geri Sayım Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yılbaşı Alışveriş Günleri’ne Geri Sayım Başladı

Tarihler: 06 Aralık 2017 Çarşamba ~ 06 Şubat 2018 Salı

Firma: Zubizu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2017 ~ Şub 6, 2018

Zubizi ve Canan & İris Concept Events iş birliğiyle gerçekleşen ve yılbaşı döneminin ilgiyle takip edilen etkinliklerinden olan “ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri” için geri sayım başladı. Her yıl heyecanla beklenen ve geleneksel hale gelen etkinlik bu yıl 14-15-16 Aralık tarihlerinde Axess, Wings ve Turkcell Platinum ana sponsorluğunda, Galerie Lafayette’in co-sponsorluğunda Volkswagen Arena’da gerçekleşecek.

Ziyaretçi sayılarında rekor artışların olduğu “ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri” yoğun istek üzerine bu yıl 3 gün sürecek. Beşincisi düzenlenen etkinlik yine ilgiyle takip edilen dünyaca ünlü markaları ve Türk markalarını ağırlayacak. Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri’nde Zubizu’ya özel yüzde 10 indirim ayrıcalığına ek olarak Axess ve Wings sahipleri özel yüzde 10 indirime sahip olacaklar.

Ziyaretçiler bir yandan yeni yıl alışverişleri yaparken bir yandan da etkinlik boyunca devam edecek buz pateni gösterileri, DJ performansı ve birçok sürprizle keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar. 3 gün boyunca menüsündeki lezzetleri konuklar ile buluşturacak olan Fenix, etkinliğin ikinci gününde (15 Aralık) düzenleyeceği Happy Hour ile alışverişine mola vermek isteyen ziyaretçilere keyifli bir akşam yaşatacak.

Etkinlik süresince Monochrome ve Mezzaluna menüsündeki dünya lezzetlerini katılımcılar ile buluştururken, Radyo Voyage etkinlikte 3 gün boyunca yayın yapacak. Yüzlerce markanın katılımı ile yılın en renkli alışveriş günlerinin gerçekleşeceği ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ne giriş ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT